Sørlandet

bildet til nett.001

Digitale bokdager på Sørlandet

Internett, 3. november 2020 til 5. november 2020, 19.00 – 19.30

Norsk Forfattersentrum Sørlandet arrangerer i år Bokdager på Sørlandet i en digital versjon. Vi har invitert et knippe bokaktuelle forfattere med tilknytning til Sørlandet til å lese opp fra sine utgivelser. Publikum vil få høre utdrag fra lyrikk, kortprosa og romaner. Forfatterne presenteres av arrangementets konferansier forfatteren MiRee Abrahamsen.

Les mer
Header FB

Haugendagen

Universitet i Agder, Kristiansand, 27. november 2020, 11:30 – 15:15

Fredag 27. november inviterer Norsk Forfattersentrum Sørlandet og Universitetet i Agder til Haugendagen. I anledning Paal-Helge Haugens 75-årsdag skal vi feire ham og forfatterskapet med rundbordsamtale, konsert, opplesninger og et deilig koldtbord.

Les mer

Forfattersentrum-sorlandetI oktober 2009 ble Norsk Forfattersentrum Sørlandet etablert i Kristiansand med støtte fra CULTIVA. Kontoret holder til i Aladdin kino sammen med Cinemateket, Sørnorsk Filmsenter, Scenekompaniet og flere uavhengige aktører og holdt sin offisielle åpning lørdag 20. februar 2010.

Sørlandskontoret formidler forfatterbesøk til fylkeskommunene, Den kulturelle skolesekken, bibliotek, kommuner, litteraturfestivaler, organisasjoner, skoler og næringslivet. Kontoret har en bred samarbeidsflate på tvers av uttrykk og er i tillegg arrangør av Fakta om fiksjon i Lillesand og Sørlandsk bokdag i Kristiansand.

Irene Gressli Haugen, Foto: Nina Ruud

Foto: Nina Ruud

Avdelingsleder
Irene Gressli Haugen

Telefon: 21 09 57 30

E-post: irene@forfattersentrum.no

Kontorassistent
Rosanna Einvik De Sena

e-post: rosanna@forfattersentrum.no

Har du spørsmål?

Fyll ut under så skal vi svare så snart vi får meldingen.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Norsk Forfattersentrum Sørlandet, Kongens gate 6, postboks 464, 4664 Kristiansand | telefon: 21 09 57 30