Vi markerer den internasjonale dagen for lese- og skriveferdighet

I dag 8. september er FNs internasjonale dag for lese- og skriveferdighet. Norsk Forfattersentrum markerer dagen med kattefortellinger for hele familien i Trondheim. Sammen med en rekke andre lese- og skribentorganisasjoner over hele verden, oppfordrer vi også alle til å sette av en lesetime i kveld!

Lesekiosken i Lademoparken i Trondheim der du kan høre forfatternes kattefortellinger i kveld

Lesetimen 2023 arrangeres 8. september klokken 19.00. Dette er andre gang Norge markerer FNs internasjonale dag for lese- og skriveferdighet. Setter du av en time til å lese i kveld? Del gjerne et bilde av din lesetime i sosiale medier og tagg med #lesetimen og #readhour for å inspirere andre til å plukke opp en bok, slå på lesebrettet eller høre på lydbok.

Kattefortellinger i Lademoparken

Er du i Trondheim i kveld og vil bli lest for, heller enn å lese selv, arrangerer Norsk Forfattersentrum Midt-Norge lesetime ved lesekiosken i Lademoparken mellom klokka 18:00 og 19:00. Tema er kattefortellinger, og vi har invitert forfattere og fortellere til å djupdykke i kattens verden med oss. Arrangementet er gratis og åpent for alle, og passer spesielt barnefamilier med en forkjærlighet for katter.

Les mer her!

Direktestrømmet leselunsj fra Litteraturhuset i Oslo

Uansett hvor du bor, anbefaler vi også å strømme Leser søker boks leselunsj fra Litteraturhuset i Oslo kl. 12. Her vil forfattere og skuespillere lese høyt fra utvalgte bøker. Er du i nærheten, er det også mulig å møte opp fysisk. Også dette arrangementet er gratis og åpent for alle.

Programmet og lenke til direktestrømmingen finner du her!

Medlemmer som er nemnde i denne saka

No items found.