Forfattersamtalene, sesong 2

I samarbeid med Deichmanske bibliotek inviterer vi til en ny sesong med månedlige forfattersamtaler på Deichman Majorstuen. Selma Lønning Aarø møter Wencke Mühleisen, Bjørn Olav Jahr møter Jørn Lier Horst, Steinar Opstad møter Tone Hødnebø, mens Guro Sibeko og Asieh Amini er vårens siste samtalepar.

Alle samtalene foregår denne gangen altså på Deichman Majorstuen og begynner kl. 18.

16. februar: Selma Lønning Aarø og Wencke Mühleisen
Torsdag 16. februar sitter Selma Lønning Aarø og Wencke Mühleisen klare til å snakke med hverandre om sine ferske romaner, henholdsvis Hennes løgnaktige ytre (2016) og All gjeldende fornuft (2017). De vil samtale om brevromanen som form, desperasjon i henvendelsen og om kvinneskikkelser fra ulike tider. Mer om arrangementet finner du her.

Foto: Dag G. Nordsveen (Horst) og Tomm Kristensen/Dagbladet (Jahr)

16. mars: Bjørn Olav Jahr og Jørn Lier Horst
Fiksjon og sannhet, tradisjonell krim og den nye sjangeren true crime, Tengs-saken og politiarbeid, blir tema når Bjørn Olav Jahr og Jørn Lier Horst møtes for å snakke om deres siste bøker, Hvem drepte Birgitte Tengs? og Når det mørkner.
Mer om arrangementet finner du her

27.april: Steinar Opstad og Tone Hødnebø
Vi inviterer til poetisk mestermøte. Steinar Opstad og Tone Hødnebø dykker ned i hverandres forfatterskap og samtaler om sine siste bøker, om inspirasjonskilder, skaperkraft, fornyelse og bevaring. Mer om arrangementet  finner du her

11. mai: Guro Sibeko og Asieh Amini.
Siste par ut i vårens serie med forfattersamtaler på Deichman Majorstuen er Guro Sibeko og Asieh Amini. Torsdag 11. mai kl. 18 er forfatterne klare til å samtale rundt ytringsfrihet, poesi og menneskerettigheter.
Mer om arrangementet finner du her.

Medlemmer som er nemnde i denne saka

No items found.

Fleire nyheiter

Sjå alle nyheitene