Antimobbing

La elevene møte en ekte superhelt som tar opp kampen mot mobbing. Josef Tzegai Yohannes spesialutgave av The Urban Legend kom ut på «Safer Internet Day» og har antimobbing som tema.

Foto: Ola Eggen
Foto: Ola Eggen
Denne litterære produksjonen viser hvordan litteratur i tegneserier kan brukes til å belyse de alvorlige konsekvenser mobbing kan ha, sett fra en gutt og en jente sitt perspektiv. Produksjonen viser ikke minst hvordan en slik tegneserieskapt helt kan være en støtte for barn og unge i deres ønske om å følge sine drømmer.

I løpet av produksjonen vil Yohannes fortelle om spesialutgaven, dele fra sin egen historie og fortelle om skapelsen av The Urban Legend. Han vil også snakke om hvordan han bruker sine superevner som forfatter til å skape en norsk superhelt som kjemper mot urettferdighet, mobbing og som kjemper for barns rettigheter over hele verden. En superhelt som er kul og spennende samtidig.

Se mer her

Under Litteraturbrukets fane vil du finne litterære produksjoner til små og store skolebarn, barnehager og til videregående skole.

Barnehager

barnehager

Se alle produksjoner for barnehager her

Grunnskole 1.- 4. trinn

grunnskole

Se alle produksjoner for 1.-4. trinn her

Grunnskole 5.- 7. trinn

grunnskole5-7

Se alle produksjoner for 5.-7. trinn her

Ungdomskole 8.-10. trinn

ungdomsskole

Se alle produksjoner for 8.-10. trinn her

Videregående skole

videre

Se alle produksjoner for videregående skole her

skrivekurs

pen and paper II

Se mer om skrivekursene her

Medlemmer som er nemnde i denne saka

No items found.

Fleire nyheiter

Sjå alle nyheitene