Vis fram litteraturproduksjonen din på Komma 2022!

Det er nå mulig å melde på produksjoner til neste års Komma. Søknadsfrist er 31. oktober.

Komma er en visningsarena for litterære produksjoner, oppretta av Forfattersentrum i samarbeid med Norsk Litteraturfestival, Den kulturelle skolesekken i Innlandet, Den kulturelle skolesekken i Viken og Kulturtanken. Seminaret blir arrangert under Litteraturfestivalen på Lillehammer i mai hvert år, og er en unik mulighet til å vise fram produksjonen din for produsenter i Den kulturelle skolesekken, og andre potensielle oppdragsgivere.

Timmie Märak på Komma 2020. Foto: Tanja Steen/ Den kulturelle skolesekken Viken

Hva er en litterær produksjon?

En litterær produksjon kan være alt fra et tradisjonelt forfatterbesøk, der du veksler mellom å lese fra og fortelle om bøkene dine, til større sceneproduksjoner med musikk og dramatisering av teksten. Er du usikker på om opplegget ditt passer på Komma, eller har andre spørsmål, kontakter du vår Komma-ekspert Ida Endestad her!

Slik foregår Komma

I tillegg til forfatterne selv, kan også produsenter og fylker melde på produksjoner. Et programråd velger ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Det ferdige programmet består av 45 min lange visninger av hele produksjoner, og kortere smakebiter. Det kan også bli aktuelt å presentere produksjoner som enda ikke er ferdig utviklet.

Enkelte arrangementer vises bare foran et voksent publikum, men alle produksjonene må ha barn eller ungdom som målgruppe.

Alle oppdrag honoreres, og vi dekker i tillegg reise, overnatting og mat.

Meld deg på nå!

Påmeldingsskjema finner du her!

Toppfoto: Forfatter og illustratør Flu Hartberg tegner og forteller på Komma 2020. Foto: Tanja Steen/ Den kulturelle skolesekken Viken

Medlemmer som er nemnde i denne saka

No items found.

Fleire nyheiter

Sjå alle nyheitene