Vil du vise din litteraturproduksjon på KOMMA?

Har du en litterær produksjon du ønsker å vise fram til potensielle oppdragsgivere? Søk før 15. oktober!

Anna Fiske på Komma – visningsarena for litterære produksjoner. Foto: Tanja Steen

KOMMA er en nasjonal visningsarena der forfattere og utøvere får en unik mulighet til å bli synlig for produsenter i Den kulturelle skolesekken (DKS), kulturarrangører og litteraturbransjen. KOMMA foregår på Lillehammer de første dagene under Norsk Litteraturfestival i mai hvert år, og er et samarbeid mellom Norsk Litteraturfestival, Den kulturelle skolesekken i Innlandet, Den kulturelle skolesekken i Viken, Kulturtanken og Norsk Forfattersentrum.

Vårt mål er at produksjoner som vises skal nå nye målgrupper og få oppdrag i etterkant av KOMMA.

Viktig møteplass

Visningsarenaen er ikke bare viktig for forfatterne: KOMMA er også en årlig møteplass for DKS, arrangører, produsenter og utøvere som jobber med litteraturformidling for barn og unge. Påmeldingen til Komma 2024 åpner for alle i februar 2024 når programmet er klart.

Meld på produksjon

Søknadsskjema for å melde på litterære produksjoner til KOMMA 2024 finner du på flunkende nye komtilkomma.no. Programmet for KOMMA legges i perioden november til februar. Alle visninger honoreres selvsagt!

Spørsmål?

Er du forfatter og har spørsmål om KOMMA spesielt eller litterære produksjoner generelt, er Norsk Forfattersentrum her for deg.

Medlemmer som er nemnde i denne saka

No items found.

Fleire nyheiter

Sjå alle nyheitene