Vi søker regnskapskonsulent

Norsk Forfattersentrum søker regnskapskonsulent. 100 %-stillingen er et ettårig vikariat, med mulighet for fast ansettelse.


Norsk Forfattersentrum er en medlemsorganisasjon for forfattere, med over 1700 medlemmer. Vi skaper kontakt mellom forfattere og publikum
og sikrer at forfatteren får et anstendig honorar. Vi yter service til forfattere, oppdragsgivere og litteraturinteresserte. Sentrale oppdragsgivere er
bibliotek, skoleverket, Den kulturelle skolesekken, litteraturhus og litteraturfestivaler. I tillegg står vi selv bak en rekke skrivekurs, arrangement og litteraturfestivaler i hele landet. Norsk Forfattersentrum har opplevd stor vekst de siste 10 årene, og i 2021 omsetter vi for ca. 60 millioner kroner. Vi har 22 ansatte, og dekker alle fem landsdeler med våre kontor i Oslo, Kristiansand, Bergen, Trondheim og Tromsø. Vi har tre ansatte på økonomi.

Norsk Forfattersentrum søker en engasjert medarbeider til vårt hovedkontor i Oslo. Stillingen er et ettårig vikariat, med mulighet for fast ansettelse. Stillingen rapporterer til økonomiansvarlig.

Er du opptatt av forfatterøkonomi?

Formidlingsoppdrag utgjør en stadig større del av yrkesutøvelsen og inntektene til norske forfattere. Denne stillingen er en unik mulighet til å arbeide tett med landets samtidsforfattere og deres oppdragsgivere. Hos oss møtes kolleger med kompetanse innen økonomi og litteratur til en felles innsats for å løfte forfatterøkonomien.

Om stillingen

Vår omsetning er høy, det går årlig over 6 000 ordrer gjennom Norsk Forfattersentrums økonomisystemer. Ordrekorrekthet er viktig både for driften og regnskapet, og ikke minst for forfatterne og oppdragsgiverne som må få riktig oppgjør og fakturaer for tjenestene. Regnskapet er prosjektbasert, og all regnskapsføringen for avdelingskontorene med underprosjekter skjer ved Oslokontoret.

Norsk Forfattersentrum er i en digitaliseringsprosess, vi skal i år implementere nye systemer og rutiner. Som nyansatt blir du invitert med inn i denne prosessen. Vi vil lansere nye nettsider der det blir mulig for oppdragsgiverne å bestille forfattertjenestene. Dataserverne er helt nye og vi er nettopp ferdige med å fornye dataparken, dette gir oss gode og sikre arbeidsverktøy, slik at vi kan jobbe både smart og effektivt.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en person som kan støtte og avlaste vår økonomiansvarlige i de daglige oppgavene. Viktige arbeidsoppgaver vil være registrering av inngående fakturaer, remitteringer, daglig bokføring, bankavstemminger, lønnsarbeid og andre løpende økonomi- og regnskapsoppgaver. I tillegg vil du få kontrolleransvar i forbindelse med ordreregistrering, fakturagrunnlag og honorarutbetaling. Ansvarsområdet vil kunne utvides.

Hva kreves av deg?

Vi ønsker at du skal trives hos oss og være en god match. Vi leter etter en person som har erfaring med regnskapsoppgavene nevnt ovenfor. Det vil være en fordel med god kjennskap til programmene Visma Global, Visma Dokumentsenter, Visma Expence og Huldt & Lillevik lønn 5.0. God kunnskap i MS Office og spesielt Excel vektlegges. Vi ønsker at du har generell økonomisk utdannelse eller bakgrunn. Når det gjelder personlige egenskaper, søker vi deg som har god tallforståelse og som er fleksibel, selvstendig og nøyaktig. Personlig egnethet vektlegges. Du må være serviceinnstilt og kunne svare på spørsmål fra dine kolleger, fra forfattere og oppdragsgivere.

Arbeidssted er Litteraturhuset i Oslo.

Dette tilbyr vi

Hos oss får du engasjerte kolleger og blir en del av et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil arbeide i lyse og fine lokaler på Litteraturhuset i Oslo. Stillingen har særdeles gode vilkår knyttet til arbeidstid og ferie. Lønn etter avtale.

Kontakt

Nærmere opplysninger fås hos daglig leder Ingvild C. Herzog tlf: 21 09 57 01/ 980 80 800 eller økonomiansvarlig Håkon Eikanger tlf: 21 09 57 02 / 45 03 33 80.

Søknad og CV sendes senest torsdag 24 mars 2022 til: nett@forfattersentrum.no

Attester og vitnemål legges frem på intervju.

Medlemmer som er nemnde i denne saka

No items found.

Fleire nyheiter

Sjå alle nyheitene