Gratis medlemskurs: Formidling i Den kulturelle skolesekken

Er du nysgjerrig på DKS, men vet ikke helt hvor du begynner, hva som forventes, eller hva du skal gjøre for å få turne?

Ingeborg Eliassen og Hilde Hodnefjeld på Komma – Visningsarena for litteraturproduksjoner på Lillehammer. Foto: Tanja Steen

Norsk Forfattersentrum inviterer til et gratis formidlingskurs med Hedda Munthe for deg som ønsker å turnere i Den kulturelle skolesekken. Dette kurset tar for seg det praktiske rundt søknadsprosessen, og hva som kan løfte søknaden din. Det kan virke vanskelig å få plass, så hvordan øke muligheten for å bli sett, og til å få turne? Du vil få vite hvordan det er å turnere i DKS. Og hvordan du kan gjøre opplevelsen så bra som mulig, både for deg og de du møter.

Litterære produksjoner og turne i DKS er for mange et ukjent landskap. På kurset får du vite hva som ligger i begrepet «litterær produksjon», og få tips til hvordan du kan lage gode produksjoner. Hvilke tekstutdrag velger man? Hva gjør man for å fange publikum?
I tillegg vil du få praktiske øvelser i hvordan takle nervøsitet, og til å bli bedre rustet for å møte et publikum.

Om Hedda Munthe

Hedda Munthe er skuespiller og produsent. Hun er co-founder av, og driver, Teater Spillebrikkene, et teaterkompani som produserer og spiller forestillinger for barn og unge. Hun har lang erfaring med å formidle til barn og unge, og har turnert i DKS i 25 år.  Hedda Munthe er i tillegg innleser av lydbøker og jobber som sykehusklovn.

Praktisk informasjon:

Dato: søndag 26.november 2023, fra 12.00-16.00

Sted: Kverneland 2.etasje på Litteraturhuset

Pris: Kurset er gratis for medlemmer i Norsk Forfattersentrum

Kaffe/te og enkel servering underveis.

Kun 15 plasser. Opptak etter søknad.

Søknadsfrist: 3. november.

Søknadsskjema

Skjema sendt, og du skal ha fått kopi på e-post. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Medlemmer som er nemnde i denne saka

No items found.

Fleire nyheiter

Sjå alle nyheitene