Kom på Komma!

Mandag 30. og tirsdag 31. mai arrangeres Komma – visningsarena for litteraturproduksjoner. Meld deg på for å bli med!

Årets Komma-program er fullt av gode produksjoner som vi gleder oss til å vise frem. Du får både faglig påfyll, sosiale møteplasser og fine dager på Lillehammer. Vi presenterer også korte utdrag fra produksjoner som allerede er på turné, eller som er under utvikling.

Du melder deg på her!

Katter og det du ikke tør å spørre om

I år får du mulighet til å oppleve utdrag eller fullvisning av 17 ulike produksjoner på Komma. Vi skal ha tre runder med semikolon med temaene å formidle historie, bærekraft og elevmedvirkning, og Anna Fiske, Anne Gunn Halvorsen, Bjørn Ingvaldsen og Alfred Fidjestøl gir deg svar på spørsmålene du selv ikke tør å stille i Ikke spør om D(et)KS.

Alt ligger til rette for tidenes kveld når vi kombinerer Kommas festmiddag mandag med et arrangement viet til purrende, malende, temperamentsfulle favorittdyr. Vi snakker selvsagt om Kristins Katteshow, der Kristin Fridtun snakker med Bjørn Ingvaldsen, Bjørn Arild Ersland og Ellen Sofie Lauritzen om katter, kattebøker og katteproduksjoner.

Se hele programmet her.

Praktisk

Festivalhotellet for Komma blir i år Hammer hotell. Her skal vi bo, kose oss og spise godt. Husk å melde deg på middagen samtidig som du registrerer din deltakelse på Komma.

Overnatting koster kr. 1200,- pr. natt, og da er frokost inkludert. Du registrerer dine behov for overnatting når du melder deg på Komma.

Lunsj serveres kl. 11.00 mandag og 12.15 tirsdag. Lunsjen er inkludert i passet ditt.

Pris: kr. 1400 for seminarpass to dager | kr. 800 for dagspass.

Medlemmer som er nemnde i denne saka

No items found.

Fleire nyheiter

Sjå alle nyheitene