Skriving som prosjekt - skriveforum med to helgesamlinger

To helgesamlinger med Kristin Ribe og Harald Nortun. Gjestelærer: Ann Kavli. Søknadsfrist: senest mandag 5. oktober.

Skriving som prosjekt -  skriveforum med to helgesamlinger

Lær å skrive av profesjonelle forfattere! Skrivekurset passer for deg som vil utvikle din egen skriving, prøve nye uttrykk, og komme i kontakt med andre som skriver. Kurset ledes av Kristin Ribe og Harald Nortun, Ann Kavli er gjestelærer. Kurslederne har hatt en rekke skrivekurs og er aktive i Trondheims litteraturmiljø.

Om kurset

Kurslederne deler sjenerøst egne erfaringer, tips og metoder. Deltakerne lærer å gi respons til hverandre. Hver kursdag får du korte oppgaver som det er forventa at du deler med resten av gruppa. Det blir undervist i teori om plott og sammenheng. Kurset omfatter også hvordan man utvikler prosjekter og kontakter et forlag. Lyriker Ann Kavli kommer som gjestelærer 24. oktober kl. 13–15.

Praktisk informasjon

Tid: Lørdag 17. oktober, søndag 18. oktober, lørdag 24. oktober og søndag 25. oktober kl. 11–15 alle dagene
Sted: Norsk Forfattersentrum, Bakkegata 1A, Trondheim
Kursavgift: 4000/3000 (student og honnør). Maks 14 plasser.

Søknad

Skriv tre linjer om deg selv, fullt navn, postadresse, e-postadresse og telefonnummer (om du er student eller pensjonist, må du si fra for å få rabatt.) Legg ved tre sider egne skjønnlitterære tekster. Deltakerne må være over 18 år.

Send til: guri@forfattersentrum.no
Søknadsfrist: senest mandag 5. oktober

Om kurslederne

Kurslederne har hatt en rekke skrivekurs og er aktive i byens litteraturmiljø.

Kristin Ribe (f. 1972) har gitt ut seks romaner for voksne. Hun skriver eksperimentelt, med vekt på repetisjoner og brudd, og har som mål å skrive ulike typer bevissthet. Nyeste roman er /Lyte/ (Forlaget Oktober 2015). Kristin har vært skapende fylkeskunstner i Sør-Trøndelag.

Harald Nortun (f. 1972) har skrevet fire ungdomsbøker, både romaner og lyrikk, og både på bokmål og nynorsk. Nyeste utgivelse er ungdomsromanen Eksperimentet (Samlaget 2015). Harald har også undervist i litteratur ved NTNU.

Ann Kavli (f. 1960) har skrevet fem diktsamlinger og fire romaner, samt to drama og en barnebok. Nyeste utgivelse er barneboka Alle må være glade. Ann er også billedkunstner, bokanmelder og litteraturformidler. Hun er medlem av Utvalget for Statens kunstnerstipend.

Trykk her for å laste ned: Plakat Skriveforum
Trykk her for å laste ned: Flygar Skriveforum
Invitasjon på Facebook: Klikk her

Mer informasjon

Avdelingsleder Guri Sørumgård Botheim
Norsk Forfattersentrum Midt-Norge
guri@forfattersentrum.no | Tlf. 21 09 57 70

Arrangør: Norsk Forfattersentrum
Skriveforumet er støtta av Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa