Skriveforum presenterer: Skrivekurs for studenter!

Drømmer du om å skrive egne skjønnlitterære tekster? Dette kurset er en fin anledning for deg som trenger starthjelp eller nye innspill for å komme videre.

Skriveforum presenterer: Skrivekurs for studenter!

Drømmer du om å skrive egne skjønnlitterære tekster? Dette kurset er en fin anledning for deg som trenger starthjelp eller nye innspill for å komme videre. Opplegget passer for alle skrivende, uansett erfaring og ledes av forfatterne Harald Nortun og Marte Huke. Skrivekurset passer for deg som vil utvikle skrivinga di, prøve nye uttrykk og bli kjent med andre som skriver. Kurslederne deler sjenerøst av egne erfaringer, tips og metoder. Det blir gitt praktiske skriveoppgaver og gjensidig deling av tekster er forventet.

Tid og sted
Skrivesamlingene fordeles over fire torsdagskvelder, og foregår i lokalene til Norsk Forfattersentrum Midt-Norge (Bakkegata 1 i Trondheim):
15. og 22. mars, 5. og 12. april, kl. 19.30-21.30 alle kveldene.

Påmelding
Skriv et par linjer om deg selv, inkludert fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer, samt hva du studerer. Legg ved noe tekst du har skrevet (omtrent 3 sider), enten det er prosa eller dikt (ikke sakprosa). Kurset har maks 12 plasser. Førstemann til mølla!

Påmelding sendes innen mandag 5. mars til midtnorge@forfattersentrum.no

Avgift
500,- Faktura blir sendt ut.

Om kurslederne
Marte Huke (født 1974) har gitt ut tilsammen fire diktsamlinger, en roman og en gjendiktning. Huke har bakgrunn fra universitetet i Bergen, Skrivekunstakademiet i Hordaland og Litterär gestaltning ved Göteborgs universitet. Hun har lang erfaring i å holde skrivekurs for folk i alle aldre og med ulik bakgrunn.

Harald Nortun (f. 1972) har skrevet fire ungdomsbøker, både romaner og lyrikk, og både på bokmål og nynorsk. Nyeste utgivelse er ungdomsromanen Eksperimentet (Samlaget 2015). Harald har også undervist i litteratur ved NTNU og holdt mange skrivekurs for både ungdom og voksne.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa