Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad

FULLTEGNET! Deltakerne får denne gangen respons på egen skriving, både fra Kjærstad og de andre kursdeltakerne. Det blir gitt en skriveoppgave i forkant av kurset, med innlevering ca to uker før kursstart. Kurset går over to kvelder. Enkel servering underveis.

Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad

Foto: Mette Fjeldberg Solheim

Jan Kjærstad (født 1953) er regnet som en av Nordens fremste forfattere, først og fremst på grunn av sine nyskapende romaner. Kjærstad debuterte i 1980 med novellesamlingen «Kloden dreier stille rundt». I tillegg til sine romaner har han skrevet billedbøker og essaysamlinger. Han har mottatt en rekke priser, og for den siste av bøkene i trilogien om Jonas Wergeland – «Oppdageren»  fikk han Nordisk Råds Litteraturpris. Hans hittil siste bok er essaysamlingen «Menneskets bølger» fra 2022.

Praktisk

Kursdatoer: Mandag 20. og tirsdag 21. november 2023
Tid: 18-22 begge dager (8 undervisningstimer totalt)
Sted:  Litteraturhuset (rom: Kverneland i 2. etasje)
Pris: kr 3100,- for to kvelder. Et lett måltid og kaffe/te begge dager er inkludert i prisen.
Maks 10 deltakere

Bindende påmelding på skjemaet under.

Påmeldingsskjema

(MERK: Kvittering på innsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen er registrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere).

Skjema sendt, og du skal ha fått kopi på e-post. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Finn fram