Litterært treff med Liv Gulbrandsen

Norsk Forfattersentrum Sørlandet og Arendal bibliotek inviterer til Litterært treff for alle som jobber med litteratur og bøker!

Litterært treff med Liv Gulbrandsen

Foto: Stine Friis Hals, Aschehoug

Liv Gulbrandsen kommer for å kåsere om bokbransjen, vi byr på enkel servering, god stemning og muligheten for å treffe både gamle og nye kolleger.
Liv Gulbrandsen er forfatter, formidler og historieforteller med lang bakgrunn fra scene, litteratur, TV og radio. Hun var i mange år leder av organisasjonen “Leser søker bok”.

Liv har jobbet med leseglede og litteraturformidling i en årrekke. Med sine - ofte humoristiske - forestillinger, foredrag og kurs har hun reist land og strand rundt. Spesielt er Liv kjent for sine morsomme oppsummeringer av litterære samlinger som Knausgårds Min Kamp og 50 Shades of Gray. Hun har utgitt tre bøker for barn og ungdom.
I 2023 er hun blant annet aktuell med forestillingen Hold kjeft, det er Ibsen, som spilles på teaterscener og kulturhus landet rundt. 2. mars vises forestillingen i Arendal kulturhus

Arrangementet er det andre i en serie litterære møteplasser som hele bokbransjen i regionen er invitert til. Målet er å knytte bånd mellom oss som jobber med litteratur og formidling, enten det er som forfatter, i forlag, på bibliotek, i bokhandel, på universitetet, i fylket eller kommunen, eller som norsklærer eller kulturkontakt i skolen. Velkommen skal du være!

Tid: 1. mars 2023 kl 16.30
Sted: Arendal bibliotek, Scenen

Inngang er gratis, men pga enkel servering vil vi gjerne at du melder deg på: www.arendalbibliotek.no

Tiltaket er støttet av Agder fylkeskommune

Se også info om Gulbrandsens forestilling Hold kjeft det er Ibsen her

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa