Finn din sjanger: «Kaffehjerte» med Gro Dahle og Kaia Dahle Nyhus

Hør Gro Dahle og Kaia Dahle Nyhus snakke om romanen Kaffehjerte som de har laget sammen! Torsdag 14. november på Vidaråsen i Andebu.

Finn din sjanger: «Kaffehjerte» med Gro Dahle og Kaia Dahle Nyhus

Elisabeth bor hjemme med moren. De drikker kaffe og ser på TV. Men Elisabeth er voksen, hun vil leve sitt eget liv. Hun har lyst til å få seg en kjæreste, men hvordan blir hun kjæreste med noen?

Dette er en bok om å ta egne valg, om å endelig kunne bestemme selv. Og om å finne kjærligheten. Kanskje.

Vi har invitert forfatter Gro Dahle og illustratør Kaia Dahle Nyhus til å fortelle om sin nye bok «Kaffehjerte», som  utkommer i midten av november. Dette er en lettlest, illustrert roman som passer for alle – og spesielt godt for ungdom/unge voksne!

Gratis og åpent for alle. Velkommen!

OM FORFATTERNE

Gro Dahle (f. 1962) har utgitt diktsamlinger, prosabøker og barnebøker, særlig bildebøker for voksne og barn i alle aldre. Hun har også skrevet fagbøker, sangtekster og teaterstykker og er representert i en rekke antologier. Gro har mottatt mange litterære priser, blant annet Brageprisen for beste barnebok i 2002 og Triztan Vindtorn poesipris for sin store innsats for norsk poesi i 2015.

Kaia Dahle Nyhus (f. 1990) er utdannet illustratør ved Kunsthøgskolen i Oslo, og har studert Storytelling  i Stockholm. Hun debuterte med i 2014 med barneboken "Vil du høre en hemmelighet?", som hun mottok NBUs debutantpris Trollkrittet for. Kaia fikk Kritikerprisen i 2019 for beste barne- og ungdomsbok med boka "Verden sa ja".

Arrangementet er et samarbeid med Vidaråsen Landsby i Andebu og en del av Norsk Forfattersentrums satsing i Bokåret 2019, under vignetten «Finn din sjanger». Gjennom forfattersamtaler over hele landet presenterer vi bøker og forfattere innenfor et bredt spekter av litterære sjangre. Boken "Kaffehjerte" er støttet av Leser søker bok.