Årsmøtet 2018

KOM PÅ ÅRSMØTET! Det er viktigere enn noensinne å være en del av det litterære felleskapet, å være med på å forme sin egen organisasjon, og å ha det moro mens du gjør det. Enten du har vært medlem siden 1968, eller i tre uker, du er hjertelig velkommen, dette kommer kommer til å bli veldig gøy!

Årsmøtet 2018

Kjære medlem

Norsk Forfattersentrums årsmøte finner sted lørdag 7. april kl. 16.00 i Gamle museet i Dronningens gate 4 i Oslo www.gamlemuseet.no

Dagsorden og alle sakspapirer sendes ut to uker før årsmøtet.

Norsk Forfattersentrum jubilerer i 2018! Vi vil derfor gjerne invitere deg på festmiddag for å feire 50 flotte år i litteraturen og forfatternes tjeneste. Festen blir i de samme lokalene kl. 19.00.

Egenandel for middagen er 150 kroner, dette inkluderer en treretters middag med drikke. Betaling av egenandel er påmelding til middagen.

Påmeldingsfristen til både årsmøtet og middagen var mandag 19. mars.

Påmeldingen i år kan gjelde enten bare årsmøtet, eller både årsmøte og middag. Påmelding for middag blir registrert ved innbetaling av egenandel kroner 150 til VIPPS (VIPPS betal) nr 507807 eller bankkonto nr 1503 08 86094 senest 19 mars.

Og kjære medlem: KOM PÅ ÅRSMØTET! Det er viktigere enn noensinne å være en del av det litterære felleskapet, å være med på å forme sin egen organisasjon, og å ha det moro mens du gjør det. Enten du har vært medlem siden 1968, eller i tre uker, du er hjertelig velkommen, dette kommer kommer til å bli veldig gøy!

Praktikaliteter
Forfattersentrum dekker billigste reisevei for reisende utenfor Oslo og Akershus, men det må meldes fra på påmeldingen, og reisergning med bilag må være oss i hende senest 4 uker etter årsmøtet. Her er vi blitt svært strenge, og ber dere hjelpe oss med dette.
Forfattersentrum dekker også overnatting innen en viss grense, så lenge bostedet ditt er utenfor Oslo og Akershus. Skal du overnatte MÅ dette meldes fra på påmeldingen innen fristen, og vi bestiller rom for deg. Du kan ikke ordne med rom selv. «Først til mølla»-prinsippet gjelder, og etter fristen er det uansett for sent. Om du får rom minner vi om at dette er en bindende påmelding. Vi har som regel mange på venteliste. Uteblir du fra rommet uten å gi beskjed, må vi fakturere deg kostnaden for dette.

Med vennlig hilsen, på vegne av administrasjonen og styret,
Ingvild Herzog, daglig leder og Mikkel Bugge, styreleder