Workshop med Ozan Drøsdal: Skriv for videospill!

Er du mellom 15 og 25 år og interessert i videospill og gaming? Da er denne gratis workshopen med spillutvikler Ozan Drøsdal perfekt for deg!

Workshop med Ozan Drøsdal: Skriv for videospill!

Velkommen til gratis workshop om å skrive manus for videospill – og alt det innebærer!

Ozan vil diskutere videospill, sjangre og struktur. Han vil til og med dele noen triks han har lært i løpet av sin nesten 10 år lange reise som forfatter for spill.

Denne workshopen er åpen for alle, enten du vurderer å begi deg ut på en lignende reise som spillforfatter eller bare ønsker å bli underholdt i noen timer. Du trenger ikke forkunnskaper. Dette blir morsomt, sosialt og veldig gøy.

Ozan Drøsdal er spillutvikler i det norske spillselskapet Perfectly Paranormal som står bak komedieeventyrspill som Manual Samuel, Helheim Hassle og The Holy Gosh Darn (kommer ut i 2024). Drøsdal har laget eventyrspill siden 2014, og har i tillegg skrevet dialog for My Child Lebensborn. Hovedfeltet hans er manus, dialog og animasjon. Drøsdal har også kanalen The Ozan Show Norge på Youtube, og på Spotify kan du finne ham under «Ozantimen».

Du melder deg på til: eva@forfattersentrum.no
Skriv fullt navn, din alder og om du har noen matallergier, er veganer, vegetarianer eller pescetarianer.

Når: Onsdag 8. november kl. 17.00–20.00
Hvor:
 Kristiansand folkebibliotek

Vi serverer gratis pizza!

Verkstedet er et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum Sørlandet, Kristiansand folkebibliotek og Les kunst, og er støttet av BUFDIR.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa