UTSATT: Fra forfatter til dramatiker

KURSET ER UTSATT INNTIL VIDERE PÅ GRUNN AV KORONAVIRUSET

UTSATT: Fra forfatter til dramatiker

Kurset går over tre kvelder med en varighet på fire timer per kveld.
Mandag 30. og tirsdag 31. mars kl. 17.00 – 21.00 får kursdeltagerne en innføring i dramatikk ledet av Arne Berggren og Kristine Berg. Kursdeltagerne får i oppgave å bearbeide egne tekster om til dramatikk.
Siste samling er torsdag 16. april kl. 17.00 – 21.00 Presentasjon av deltagernes tekster, samt gjennomgang og analyse av tekstarbeid. Ledes av Arne Berggren, Kristine Berg og Solrun Toft Iversen.
Kursledere

Arne Berggren debuterte som forfatter i 1991 og har skrevet romaner, essays og barne- og ungdomsbøker. Han har lang fartstid som dramatiker både for scene og tv, og har blant annet skrevet manus til tv-seriene Ved kongens bord, Seks som oss, Etaten, Taxi og Hvaler. Berggren er også dramatikeren bak Dråpen fra 2009, en av Riksteaterets største familieforestillinger noensinne.

Kristine Berg har solid erfaring fra tv-produksjon og som manusprodusent. Hun har jobbet for ulike tv-selskaper, og har blant annet vært storylineredaktør for tv-serien Hotel Cæsar. Sammen med Berggren driver hun utviklings- og produksjonsselskapet Shuuto As.

Solrun Toft Iversen er utdannet dramaturg og har lang fartstid i teaterbransjen. I dag er hun teatersjef på Det Vestnorske Teateret, og har tidligere vært sjefdramaturg ved Den Nationale Scene, samt teatersjef ved Sogn og Fjordane teater.

Kurssted: Kontoret til Norsk Forfattersentrum Vestlandet (4. etasje på Litteraturhuset i Bergen) Østre skostredet 5-7

Kursavgift for medlemmer kr. 600, - (medlemmer vil bli prioritert)

Kursavgift for ikke-medlemmer kr. 2600.-