Treff for skrivende i Trondheim [FULLT]

Sitter du aleine og skriver, og savner et skrivefelleskap? Vi arrangerer et treff for skrivende i Trondheim, hvor du kan møte andre i samme situasjon.

Treff for skrivende i Trondheim [FULLT]

Foto: Joanna Kosinska

Om treffet

Alle skribenter er velkomne til å melde seg på treffet, både etablerte og aspirerende, innafor alle sjangre. Det vil bli lagt opp til å dele erfaringer, stille spørsmål og treffe likesinna skribenter som du kan danne ei skrivegruppe med.

Forfatter Nina Rossing og hennes skrivegruppe vil fortelle om sin skrivegruppe og hvordan de strukturerer sitt arbeid sammen, om hvordan de gir hverandre respons og hvordan en kan tørre å dele tekst med andre. Skrivegruppa består øvrig av Birgit Kvamme Lundheim, Tone Lund, Edel Maria Landsem og Nina Groven. Norsk Forfattersentrum Midt-Norge stiller med enkel servering av kaffe og te.

Kveldens opplegg

19:00 Presentasjonsrunde. Alle deltagerne forteller kort om seg sjøl og sin skriving.
19:30 Skrivegruppa forteller om sin erfaringer. Tips om det å dele tekst og gi respons.
20:15 Bli kjent-aktiviteter i inndelte grupper og responsverksted (for de som tør)

Praktisk informasjon

Dato: onsdag 4. mars
Tid: 19:00-21:00
Sted: Trondheim folkebibliotek, kursrommene i 4. etg.
Har du spørsmål, ta kontakt med Siri Aurland Bredesen, fungerende avdelingsleder: 21 09 57 72 | siri.aurland.bredesen@forfattersentrum.no

Har du ei lita tekst du kunne tenke deg respons på, må du gjerne ta den med og prøve den ut i ei gruppe. NB! Ikke obligatorisk.

Påmelding

Vi har fjorten plasser på treffet. Du kan melde din interesse for å være med til siri.aurland.bredesen@forfattersentrum.no innen onsdag 26. februar. Du vil få beskjed om du får plass eller ei, straks etter.
Skriv et par linjer om deg sjøl, hva og hvordan du skriver og hva du ønsker å få ut av treffet.

Arrangør

Arrangør: Norsk Forfattersentrum Midt-Norge, skrivegruppa og Litteraturhuset i Trondheim.
Støtta av: Norsk kulturråd

Treffet er en del av prosjektet LiM – Litteraturformidling som næring i Midt-Norge.
Målet med prosjektet er å knytte forfattere, litteraturformidlere og arrangører i regionen tettere til hverandre og bidra til profesjonalisering.

Les mer om prosjektet her: https://forfattersentrum.no/600-000-fra-norsk-kulturrad/