Skriveworkshop med Linn Ullmann

Vi møtes hver tredje lørdag fra 12-18. Workshopen er en kombinasjon av undervisning, skriveøvelser og tekstgjennomgang. Det forventes at deltakerne jobber og skriver mellom hver samling. Opptak etter søknad.

Skriveworkshop med Linn Ullmann

SØKNADSFRISTEN ER NÅ UTE.

KURSBESKRIVELSE

Dette skrivekurset strekker seg over flere måneder og består av seks heldags samlinger. Vi møtes fire lørdager før jul og avslutter i midten av februar. Kurset er lagt opp som en workshop, der deltakerne skriver og leser hverandres tekster. Underveis vil det bli gitt større skriveoppgaver som det jobbes videre med i kursperioden. Du trenger ikke nødvendigvis å ha forfatterambisjoner – denne workshopen passer like godt for dem som jobber med språk og tekst i yrket sitt, eller som på annen måte ønsker å jobbe med sitt språklige uttrykk. Vi gjør oppmerksom på at dette er et prosakurs som vil belyse både skjønn- og faglitterære skriveteknikker.

Linn Ullmann er en av de mest markante stemmene i nyere skandinavisk litteratur. Hun har utgitt en rekke kritikerroste romaner, som blir lest i USA og store deler av Europa. For Nåde (2002) ble hun tildelt Den norske leserprisen, hun har fått Gullpennen for sitt journalistiske virke, og hun har mottatt Amalie Skram-prisen for sitt samlede forfatterskap. Høsten 2015 utkom Linn Ullmanns sjette roman De urolige til enestående kritikker. For denne mottok hun P2-lytternes romanpris og ble nominert til både Kritikerprisen 2015 og Nordisk Råds Litteraturpris 2016. I 2017 mottok hun Doblougprisen for forfatterskapet sitt.

Linn Ullmann har ellers bred erfaring som skrivelærer og har undervist i skrivekunst flere år, både i utlandet og her hjemme.

PRAKTISK INFORMASJON

Omfang: 6 kursdager á 6 timer, fra klokka 12-18 hver gang

Kursavgift: Kr 8500,- for hele kurset (36 timer). Et lett måltid og kaffe/te er inkludert i prisen.

Kun 10 plasser.

DATOER:

  • 14. oktober
  • 28. oktober
  • 25. november
  • 9. desember
  • 6. januar
  • 10. februar

SØKNAD OM KURSPLASS

Vi regner med stor interesse, men har kun 10 plasser på dette kurset. Det vil derfor være en opptaksprosess basert på en skriveoppgave som leveres på forhånd. Vår ambisjon er at kurset skal bli morsomt, trygt, strukturert og generøst. Vi ønsker oss derfor en bredt sammensatt gruppe og ønsker alle mellom 18-100 år velkommen til å søke! Under finner du søknadsoppgaven.

OPPGAVE

Skriv maks en (1) A-4 side der du presenterer deg selv, dine erfaringer med å lese og skrive, og dine forventninger til et slikt kurs som du nå er i ferd med å søke plass på.

SØKNADSFRIST: 25. SEPTEMBER. (Svar kan forventes ca 5. oktober).

SØKNADSSKJEMA

[contact-form-7 id="11888" title="Skriveworkshop med Linn Ullmann"]

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa