SKRIVEKURS I ESSAYSTIKK - NY SJANSE

Marit Eikemo sitt skrivekurs i essaystikk hadde uvanleg stor påmelding. Difor gjentar vi suksessen og set opp eit nytt kurs i august.

SKRIVEKURS I ESSAYSTIKK -  NY SJANSE

I mai heldt Norsk Faglitterær forfatter- og oversetterforening og Norsk Forfattersentrum Vestlandet skrivekurs i essaystikk på Litteraturhuset i Bergen. Kurset hadde stor påmelding og var svært vellukka, så vi har bestemt oss for å gjere ei reprise.

Den 22. og 23. august blir det nytt skrivekurs i essaystikk med Marit Eikemo på Litteraturhuset i Bergen.

Marit Eikemo har skrive den kritikerroste essaysamlinga Samtidsruinar (2008), som blei kåra til årets nynorske bok av Dag og tid same år. Hennar første utgjeving var intervjuboka Her, no. Møte med unge menneske i 1999. Ho har jobba som journalist, ho har vore leiar for Litteratursymposiet i Odda og ho har gitt ut romanane Mellom oss sagt (2006), Arbeid pågår (2009) og Samtale ventar (2011), som ho fekk Nynorsk Litteraturpris for same år. I tillegg til forfattarskapen er Marit Eikemo forlagsredaktør på Wigmostad og Bjørke, og ho sit i styret til Norsk Faglitterær forfatter- og oversetterforening.

Kurset blir halde i Norsk Forfattersentrums lokaler i fjerde etasje på Litteraturhuset i Bergen frå 12.00-16.00 laurdag 22. august og 12.00-16.00 søndag 23. august.

Meld deg på med svar på oppgåva «Min veg,» der du skriv med ei personleg tilnærming til ein veg du kjenner godt, og samstundes fortel noko av historien til denne vegen. Teksten må ikkje overskride to a4-sider.

Påmelding med tekst innan 3. august 2015 (Kurset er fullteikna men du kan få stå på venteliste)

Vi har få ledige plassar til dette kurset. Medlemmer i NFF og NF vil bli prioriterte, men alle interesserte er velkomne til å melde seg på. Pris: 800 for medlemmer i NFF/NF, 1600 for andre.

Bindende påmelding på skjemaet under.

(MERK: Kvittering på innsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen er registrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere).

[contact-form-7 id="5652" title="Skrivekurs i essaystikk med Marit Eikemo"]

Kurset blir arrangert i samarbeid med

nff