UTSATT! NY DATO KOMMER: Skrivekurs for transungdom

Forfatter Line Baugstø kommer for å holde gratis skrivekurs, Lete etter perler, for unge transpersoner (15-24 år). Kurset går over to dager, og er et lavterskelkurs. Det vil si at du ikke trenger ha noe særlig skriveerfaring for å delta.

UTSATT! NY DATO KOMMER: Skrivekurs for transungdom

Foto: Pernille Marie Walvik

UTSATT. NY DATO KOMMER

Velkommen til gratis skrivekurs med Line Baugstø!

Lete etter perler

Hva finner vi når vi begynner å lete i språket? Når vi setter ord på minner. Vrir på noen vedtatte sannheter. Hva skjer når vi lar språket føre oss av gårde? På dette skrivekurset skal vi fokusere på identitet: Hvem er jeg? Og har verden noen forventninger til hvem jeg skal være, som jeg ikke kan leve opp til? Oppgavene vil være enkle og konkrete. Vi skriver i noen minutter, og så leser alle høyt for hverandre. Vi snakker om tekstene.

Målet med skrivekurset er ikke å skrive perfekte fortellinger, men å lete etter små, uventede perler i våre egne historier. Kurset kan gi deg nyttige tips og inspirasjon til videre skriving.

Hvor: Bakrommet, Samsen kulturhus, Vesterveien 2, 4613 Kristiansand

Når: Mandag 6. og tirsdag 7. mai, kl.17.00-20.00

Påmelding: Skriv fullt navn og alder i e-posten til: eva@forfattersentrum.no

Er det gratis? Ja! Vi serverer også gratis mat og drikke. Husk å skrive i e-posten om du har noen allergier eller er pescetarianer, vegetarianer eller veganer.

Line Baugstø debuterte i 1986 med romanen Reise i gult lys og har siden gitt ut et tredvetalls bøker for voksne, barn og ungdom. Hun skriver romaner, noveller, dramatikk og sakprosa. Boken Vi skulle vært løver, som handler om den unge transjenta Leona, kom i 2018, og to år senere ga hun ut oppfølgeren Jeg er Leona. Begge bøkene har fått en rekke priser, og de er blitt oversatt til flere språk.

Skrivekurset er en del av prosjektet Litt. interessert, og er et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum Sørlandet, FRI Agder Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, og er støttet av BUFDIR.