Skrivehelg med Linn Ullmann

Dette kurset handler om skriveprosessen. Vi ser nærmere på begreper som inspirasjon, skrivesperre, flow, disiplin, prokrastinering, oppmerksomhet og tidsbruk. Hva betyr det å finne en stemme og hvor viktig er form?

Skrivehelg med Linn Ullmann

Workshopen er en kombinasjon av undervisning, gruppearbeid og skriveøvelser. Det blir utfordrende og morsomt. Alle mellom 18 og 100 er velkommen til å søke!

Linn Ullmann har bakgrunn som journalist og litteraturkritiker og er i dag en av Nordens fremste forfattere. Hun debuterte i 1998 med romanen Før du sovner og har til sammen utgitt syv romaner. Hun har mottatt en rekke priser, bl.a. Gullpennen for sitt journalistiske virke og Amalie Skram-prisen, Doblougprisen og Aschehougprisen, for sitt samlede forfatterskap. Hennes foreløpig siste roman, Jente, 1983, utkom i Norge i 2021 og for denne boken ble hun nominert Nordisk råds litteraturpris.

Linn Ullmann har bred erfaring som skrivelærer og har undervist i skrivekunst flere år, i både utlandet og her hjemme.

Praktisk informasjon

Kursdager: Lørdag 10. og søndag 11. juni 2023

Tid: 12-18 (lørdag) og 12-16 (søndag)

Kursavgift: 3500,-. Kaffe/te og varm lunsj begge dager er inkludert i prisen.

Sted: Litteraturhuset, Kverneland (2.etasje)

SØKNADSFRIST: 25. MAI (svar kan forventes ca 1. juni).

Søknad om kursplass

Vi regner med stor interesse, men har bare 15 kursplasser. Skriv litt om deg selv (maks en side) og hva du håper å få ut av kurset, slik at vi kan sette sammen en gruppe vi tror vil fungere godt sammen.

[contact-form-7 id="11888" title="Skrivehelg med Linn Ullmann"]

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa