Skriveforum for ungdom med Håvard J. Nilsen

Er du glad i å skrive, og har du lyst til å utvikle deg som skrivende? I dette fordypningskurset over fire kvelder skriver vi masse, vi øver oss på å lese og drøfte skjønnlitterære tekster, og på å gi og ta imot tilbakemeldinger. Du blir også kjent med andre som liker å skrive, og får oppfølging på e-post mellom kurskveldene. Fortløpende påmelding til og med søndag 7. november. 

Skriveforum for ungdom med Håvard J. Nilsen

Foto: Heidi Furre

OM KURSET

Kurset ledes av forfatter Håvard J. Nilsen. Gjennom øvinger og diskusjoner får du trening i å jobbe grundig med tekster, og sammen kikker vi på tekstene til et knippe forbilledlige forfattere. Det du lærer, kan du både bruke til å skrive videre på prosjekter du allerede arbeider med, og starte på nye. Mellom kurskveldene får du oppfølging på e-post.

Håvard J. Nilsen (f. 1980) har gitt ut diktsamlinga Litt som den sangen og romanen Du. Han har undervist ved forfatterlinja ved Danvik Folkehøyskole og har ledet en rekke skrivekurs i ulike sammenhenger. Håvard tilbragte studietida si her i Trondheim, da han tok en mastergrad i historie og praktisk-pedagogisk utdanning. Han ble født i Bodø og vokste opp i Mosjøen, men bor og virker i Trondheim i dag.

TID OG STED

Varighet: Fire kvelder med to timer.
Tid: kl. 17.00–19.00 mandager 15. november, 22. november, 29. november og 6. desember.
Sted: Kultursenteret ISAK.
Prinsens gate 44, Trondheim

PÅMELDING

Alder: 15–20 år. Maks 7 plasser.
Kursavgift: 600
Skriv tre linjer om deg selv. Husk fullt navn, alder, telefonnummer, adresse og e-postadresse. Send med tre sider med tekst (wordfil eller pdf).
Send til: siri.aurland.bredesen@forfattersentrum.no
Førsteperson til mølla-prinsipp
Påmeldingsfrist: seinest søndag 7. november

MER INFORMASJON

Norsk Forfattersentrum Midt-Norge
siri.aurland.bredesen@forfattersentrum.no | Tlf. 21 09 57 71 | www.forfattersentrum.no
Arrangør: Norsk Forfattersentrum

Kurset er støtta av: Trondheim kommune