Skriveforum for pårørende

Vi tilbyr et etterlengtet skrivekurs for pårørende. Forfatterne Kristin Ribe og Harald Nortun er kursledere. Kurset gjennomføres lørdag 23. og søndag 24. mars. Fortløpende påmelding.

Skriveforum for pårørende

Vi tilbyr et etterlengtet skrivekurs for pårørende. Forfatterne Kristin Ribe og Harald Nortun er kursledere.
Kurset gjennomføres lørdag 23. og søndag 24. mars. Fortløpende påmelding fram til tirsdag 12. mars.

Om kurset
Målet med kurset er å hjelpe pårørende med å hente fram og sette ord på erfaringer som pårørende. Du kan for eksempel være barn av, forelder eller ektefelle til noen som er funksjonshemmet eller syk.

Seminaret består av konkrete skriveoppgaver med tilbakemeldinger og diskusjon i plenum. Kurslederne har ikke rollen som terapeuter, men vil kunne vise hvordan skriften tilbyr en veg mot forståelse, innsikt og kanskje trøst.

Harald Nortun og Kristin Ribe er blant våre mest erfarne skrivekursholdere. Norsk Forfattersentrum har arrangert tilsvarende kurs andre steder i landet.

Praktisk informasjon
Tidspunkt: Lørdag 23. mars og søndag 24. mars kl. 11–15 begge dager
Sted: Norsk Forfattersentrum, Bakkegata 1A, Trondheim
Varighet: Helgesamling, 4 timer x 2 dager
Deltakerne må være over 18 år. Maks 12 plasser.
Kursavgift: 2200 (student og honnør) /2800 (ordinær)

Påmeldingsfrist: fortløpende påmelding fram til tirsdag 12. mars
(Du får svar på påmeldinga seinest tirsdag 19 mars)
Send påmelding til: guri@forfattersentrum.no
Skriv tre linjer om deg selv, fullt navn, postadresse, e-postadresse og telefonnummer. (Husk å melde fra dersom du er student eller pensjonist). Send med ei side med egenprodusert tekst, valgfri sjanger.

Om kurslederne
Harald Nortun (f. 1972) har skrevet fire ungdomsbøker, både romaner og lyrikk, og både på bokmål og nynorsk. Nyeste utgivelse er ungdomsromanen Eksperimentet (Samlaget 2015). Harald har også undervist i litteratur ved NTNU og holdt mange skrivekurs for både ungdom og voksne.

Kristin Ribe (f. 1972) har lang erfaring som skrivekursleder. Hun har utgitt seks romaner på Forlaget Oktober, og fikk Bokhandelens store forfatterstipend for romanen Syn (2010). Hun har skrevet hovedfagsoppgave om komposisjon og om hva som skaper sammenheng i større litterære tekster. Hennes nyeste roman er /Lyte/ (2015). Kristin har vært fylkeskunstner i Sør-Trøndelag.

Mer informasjon
Norsk Forfattersentrum Midt-Norge
guri@forfattersentrum.no
Tlf. 21 09 57 72 / 970 31 624

Arrangør: Norsk Forfattersentrum
Kurset er støttet av Trondheim kommune

Forfatterfoto: Lars Kristian Steen (av Kristin Ribe) og Benedikte Skarvik (av Harald Nortun)

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa