Skrive- og inspirasjonskurs med Jan Kjærstad

FULLTEGNET! Trenger du startkabler og inspirasjon til egen skriving? Jan Kjærstad er klar med en ny runde av sitt populære skrivekurs, og vi lover to kvelder spekket med matnyttige skrivetips fra en engasjert og kunnskapsrik formidler. Kurset egner seg best for deg som ennå ikke har publisert en prosatekst eller bok.

Skrive- og inspirasjonskurs med Jan Kjærstad

Foto: Mette Fjeldberg Solheim

Kurset er fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste ved å fylle ut skjemaet under. Vi vil da kontakte deg hvis noen melder avbud i siste liten.

Trenger du startkabler og inspirasjon til egen skriving? Jan Kjærstad er klar med en ny runde av sitt populære skrivekurs, og vi lover to kvelder spekket med matnyttige skrivetips fra en engasjert og kunnskapsrik formidler. Kurset egner seg best for deg som ennå ikke har publisert en prosatekst eller bok.

Jan Kjærstad (født 1953) er regnet som en av Nordens fremste forfattere, først og fremst på grunn av sine nyskapende romaner. Kjærstad debuterte i 1980 med novellesamlingen «Kloden dreier stille rundt». I tillegg til sine romaner har han skrevet billedbøker og essaysamlinger. Han har mottatt en rekke priser, og for den siste av bøkene i trilogien om Jonas Wergeland – «Oppdageren»  fikk han Nordisk Råds Litteraturpris. Hans hittil siste bok er essaysamlingen «Menneskets bølger» fra 2022.

Praktisk

Mandag 11. og tirsdag 12. mars 2024
Tid: 18–22 begge dager
Sted: Litteraturhuset (Kverneland i 2. etg.)
Pris: kr 2100 for 2 kvelder. Enkel servering underveis.

18 plasser

Bindende påmelding på skjemaet under. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.

Påmelding

Skjema sendt, og du skal ha fått kopi på e-post. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Finn fram