#saklig: et forsøk på å finne ut hva barn er

I sin nye bok «Før de forsvinner» undersøker og utfordrer Birger Emanuelsen våre forestillinger om barn. Gjennom et rikt kildetilfang skriver han om barnets verdi og betydning, hvordan vi får oss til å behandle dem, og hva det egentlig innebærer å være foreldre. Hør ham i samtale med Irene Gressli Haugen

#saklig: et forsøk på å finne ut hva barn er

Foto: Marte Vike Arnesen

Er barna våre små undere og mysterium, eller bare etapper til voksenlivet? Hvordan har vi oppfattet og behandlet barn gjennom historien? Og hvordan kan vi komme nærmere våre egne barn, før de forsvinner?

Torsdag 21. mars inviterer Hotel Norge og Norsk Forfattersentrum Sørlandet til en kveld viet et forsøk på å forstå hva barn er. Dette er en del av Norsk Forfattersentrum Sørlandets sakprosaprosjekt, støttet av Fritt Ord.

I sin nye bok Før de forsvinner undersøker og utfordrer Birger Emanuelsen våre forestillinger om barn. Gjennom et rikt kildetilfang skriver han om barnets verdi og betydning, hvordan vi får oss til å behandle dem, og hva det egentlig innebærer å være foreldre.

Før de forsvinner er en velinformert dokumentarbok om ansvaret foreldre har for å forberede barna sine på verden, og hvordan de kan gå fram for å gjøre det. Men det er også en nær og personlig fortelling om et av de mest grunnleggende spørsmålene i livet: Hva er egentlig et barn?
Hør Birger Emanuelsen i samtale med Kristin Øygarden.

Pris: Kr. 100,-
Samtale + suppe: Kr. 250,-

Book billett på tlf. 37270144 eller lillesand@hotelnorge.no

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa