Poesiti med Margrethe Aas og Sandra Lillebø

Møt Margrethe Aas og Sandra Lillebø i samtale med Mathias R. Samuelsen!

Poesiti med Margrethe Aas og Sandra Lillebø

Kom på Sellanraa i morgen for å høre Sandra Lillebø og Margrethe Aas i samtale med Mathias R. Samuelsen! Vi gleder oss!

Poesiti flytter inn i Litteraturhuset! Vi åpner døra og trår forsiktig inn i det nye og fine. Vi tørker av oss på skoene og mumler en bestilling i baren. Ølen smaker slik den skal. Langsomt blir vi varmere. Og jøss, se der er en vi kjenner jo! Og enda en! Var det kanskje ikke ganske trivelig her, når man tenker seg om? Jo. Og se, der er Pedro Carmona-Alvarez! Og se, der er Sandra Lillebø! Oi, dette blir artig!

Møt Margrethe Aas og Sandra Lillebø i samtale med Mathias R. Samuelsen!

Margrethe Aas (f. 1983 i Fræna) har gitt ut én bok, Vy, i 2015. Den ble møtt av svært gode kritikker, i en norsk offentlighet hvor kritikk av diktdebutanter i seg selv er sjelden kost. Til daglig jobber hun som arkitekt på Byplankontoret i Trondheim kommune.

Sandra Lillebø (f. 1978 i Ålesund) debuterte i 2011 med den bemerkelsesverdige diktsamlingen Navnet på den fremmede er frigitt. I år kom den etterlengtede oppfølgeren Alt skal skinne og blø. I tillegg til å være forfatter er Sandra også kulturjournalist i Klassekampen.

Inngang: 70/100
Billettbestilling via Hoopla

Arrangør: Norsk Forfattersentrum, Litteraturhuset i Trondheim og Beijing Trondheim
Støttet av: Fritt Ord, Trondheim kommune og Norsk Forfattersentrum Medlemsfondet

OBS! Pedro Caromona-Alvarez har dessverre blitt nødt til å avlyse Trondheimsturen for denne gang. Vi håper han kan komme tilbake til Poesiti ved en senere anledning. Heldigvis har vår egen Margrethe Aas takket ja til å steppe inn på kort varsel.