Poesiti med Brødet og Eselet

Velkommen til Poesiti med Brødet og Eselet

Poesiti med Brødet og Eselet

​«Men om jag ska välja en bok som särskilt sticker ut detta år är det utan tvekan kortromanen ”€urodike” av Brødet og E$elet… Skottes och Wærness ord utgör i all sin enkelhet en språkmagi som tangerar möjlighetens gränser. - Brødet og E$elets performancekonst är dessutom något av det underligaste man kan se på scen i Norge i dag»

  • Annelie Axén, Svenska Dagbladet

«Når hjernen tror den har grei kontroll, så gi den Brødet og Eselet»

  • Kjersti Bjørkmo

«Ooh! That’s a nice dress!»

  • CAConrad

Det finnes ingen sjangerbenevnelser som fullstendig rommer det Brødet og Eselet bedriver på scenen. Uttrykket låner like mye fra vitsebøker, revyteater og punk, som det gjør fra poesi og performance, når duoen Gunnar Wærness og Henrik Skotte maner frem et karaktergalleri bestående av bl.a. gangstere, presidenter og fisker. Er det merkelig? Ja, det er det. Men det er også suverent morsomt, genuint fascinerende og til tider ganske vakkert.

Siden debutforestillingen Vi er motorvei premierte på Avant Garden (Trondheim) i 2013, har Brødet og Eselet satt opp ytterligere fire forestillinger, gitt ut to bøker og laget en plate. Plata og ny bok burde være klar høsten 2016.

På Poesiti kommer Brødet og Eselet til å spille en konsert med utgangspunkt i samme materiale som går inn i plata.

Inngang: 100,-/70,-

Kjøp billett her!

Poesiti arrangeres av Norsk Forfattersentrum, Litteraturhuset i Trondheim og mikroforlaget Beijing Trondheim. Arrangementet er støttet av Trondheim kommune, Norsk Forfattersentrums medlemsfond og Fritt Ord.

Arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1722171781341001/

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa