Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad

FULLTEGNET. Et konkret og tekstnært trinn to for deg som har vært på kurs med Jan Kjærstad tidligere. Her får du respons på egne tekster. Kun 10 plasser.

Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad

KURSET ER FULLTEGNET. DET ER MULIG Å SETTE SEG PÅ VENTELISTE VED Å FYLLE UT SKJEMAET UNDER.

Deltakerne får denne gangen respons på egen skriving, både fra Kjærstad og de andre kursdeltakerne. Det blir gitt en skriveoppgave i forkant av kurset, med innlevering ca to uker før kursstart. Kurset går over to kvelder. Enkel servering underveis.

Tirsdag 30. januar og onsdag 31. januar 2018
Tid: 18-22 begge dager
Sted:  Litteraturhuset (rom: Riverton i 2. etasje)
Pris: kr 2700,- for to kvelder. Enkel Servering.
Maks 10 deltakere

Jan Kjærstad (født 1953) er regnet som en av Nordens fremste forfattere, først og fremst på grunn av sine nyskapende romaner. Kjærstad debuterte i 1980 med novellesamlingen «Kloden dreier stille rundt». I tillegg til sine romaner har han skrevet billedbøker og essaysamlinger. Han har mottatt en rekke priser, og for den siste av bøkene i trilogien om Jonas Wergeland – «Oppdageren»  fikk han Nordisk Råds Litteraturpris. Kjærstads bøker er oversatt til en rekke språk.

Bindende påmelding på skjemaet under.

(MERK: Kvittering på innsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen er registrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere).

PÅMELDINGSSKJEMA

[contact-form-7 id="5596" title="Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad"]