Maria Madres maleri: Bokbad med Ingvild Sørensen og Kim Småge

Maria Madres maleri (Orkana 2021) er Ingvild Sørensens tredje roman, og denne kvelden møter vi henne i samtale med forfatter Kim Småge på stemningsfulle DABA Art Café på Stjørdal.

Maria Madres maleri: Bokbad med Ingvild Sørensen og Kim Småge

Sørensens tidligere romaner er Piken fra før (Forlaget Norske Bøker 2005) og Skyggen i Sal 31 (Orkana 2012). Kim Småge er kjent for en lang rekke romaner som Nattdykk (Rivertonprisen 1983), En kjernesunn død, Solefall, Dobbeltmann m.fl.

Om «Maria Madres maleri»

Småbarnsmoren Clair oppdager et gammelt, urovekkende maleri i et tidligere fengsel, og gradvis avdekkes en historie om Niños Robados/Spanias stjålne barn. Dette tidligere fengselet, som nå (i romanen) er et anerkjent kunstgalleri ved navn Galleri Gargouille, er sterkt inspirert av Galleri Fenka på Levanger. Handlingen i boka er fiktiv selv om bakgrunnshistorien om Spanias stjålne barn er hentet fra virkeligheten.

Matservering v/ DABA Art Café. Restauranten har alle rettigheter og byr på matretter som lages fra bunnen av med de beste råvarer.
I arrangementet inngår også en kunstutstilling, der Ingvild Sørensen stiller ut et knippe av sine fargesterke og, som hun selv sier, rare malerier.

Tidspunkt: Onsdag 16. mars, kl. 19.00

Sted: DABA Art Café, Stjørdal
Inngang: NOK 100.-

Arrangementet er støtta av Norsk Forfattersentrum Midt-Norge