Litterært treff: Å lese er å leve! Eller...?

Norsk Forfattersentrum Sørlandet og Kristiansand folkebibliotek inviterer til Litterært treff for alle som jobber med litteratur, litteraturformidling, tekst og bøker!

Litterært treff: Å lese er å leve! Eller...?

Vi inviterer til panelsamtale om lesetendenser, leselyst og den tilsynelatende synkende interessen for lesing. Rapporter og undersøkelser fra det offentlige viser at de yngres leseevner stadig blir dårligere, og vi som jobber med litteraturformidling har vanskelig for å nå ut til yngre målgrupper. Hvilke konsekvenser får det at vi leser mindre? Og, hva om de neste generasjonene ikke leser litteratur i det hele tatt? Hva betyr det for oss som mennesker, og for litteraturen som skrives?

Debatten ledes av Sigurd Tenningen, og paneldeltagerne er Ingvild Herzog, daglig leder i Norsk Forfattersentrum, forfatter og underviser MiRee Abrahamsen og Monica Gundersen Mitchell, førsteamanuensis ved Lesesenteret, Universitetet i Stavanger.

Arrangementet er det tredje i en serie litterære møteplasser som hele bokbransjen i regionen er invitert til. Målet er å knytte bånd mellom oss som jobber med litteratur og formidling, enten det er som forfatter, i forlag, på bibliotek, i bokhandel, på universitetet, i fylket eller kommunen, eller som norsklærer eller kulturkontakt i skolen. Velkommen skal du være!

Sted: Foajeen på Kristiansand Kunsthall, kl. 16.30

Tiltaket er støttet av Agder fylkeskommune

Påmelding

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa