Litterært treff: Fredagspils med Helga Flatland og Mikkel Bugge

Velkommen til et nytt litterært bransjetreff med fredagspils! Få med deg samtale mellom Helga Flatland og Mikkel Bugge om det å bokbade andre forfattere, og å bli bokbadet selv

Litterært treff: Fredagspils med Helga Flatland og Mikkel Bugge

Foto av Helga Flatland: Agnete Brun, foto Mikkel Bugge: Fartein Rudjord

I ettermiddag kan du ta en fredagspils med forfatterne Helga Flatland og Mikkel Bugge. De to kommer på bransjetreff for å snakke om hvordan det er å bokbade andre forfattere, og å selv bli bokbadet. Begge forfatterne har lang erfaring med litterære samtaler og bokbad, både som deltagere og ledere av dem. Her kan man altså plukke opp mange nyttige tips og råd fra to forfattere med mye kompetanse. Dersom bokbading ikke inngår i din stillingsbetegnelse, fortvil ikke! Dette blir en morsom og interessant samtale om å leve i og av litteraturbransjen.

Samtalen begynner klokka 16:30

Hvor: Bibliotekrommet på Håndverkeren Restaurant og pub, Rådhusgata 15

Arrangementet er en del av en serie litterære møteplasser som hele bokbransjen i regionen er invitert til. Målet er å knytte bånd mellom oss som jobber med litteratur og formidling, enten det er som forfatter, i forlag, på bibliotek, i bokhandel, på universitetet, i fylket eller kommunen, som norsklærer eller kulturkontakt i skolen. Velkommen skal du være!

Arrangementet er støttet av Agder Fylkeskommune

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa