Lesegrupper med Grethe Fatima Syéd

Høstens tema: Hva vil det si å være “norsk”? Når er man “norsk nok”? Vi leser og diskuterer tekster av Sumaya Jirde Ali og Brynjulf Jung Tjønn.

Lesegrupper med Grethe Fatima Syéd

Foto: Eva Lene Gilje Østensen

I disse lesegruppene trenger du ikke lese tekster på forhånd. Vi leser sammen, stiller spørsmål, snakker og reflekterer over tekstene.
Vi kan også lese tekster som noen av deltakerne har funnet frem til, og som det kan være interessant å kikke nærmere på sammen. Det er alltid spennende når ulike mennesker kommer sammen og snakker om litteratur! Da møtes vi med hver våre bakgrunner og noe nytt og unikt oppstår.
----------------
GRATIS + mat
NÅR 12. oktober kl.18:00-19:30 & 26. oktober kl. 17:00-18:30
HVOR 2. etasje i Nygårdsgaten 2A, Bergen sentrum (Papillon sitt kontor)

Påmeldingsfristen har gått ut.
----------------
Grethe Fatima Syéd er litteraturviter, oversetter/gjendikter og forfatter. Hun har gitt ut bøker i mange sjangre, og debuterte i fjor høst med romanen Eventyr for voksne. Grethe Fatima har lang erfaring både som forfatter og litteraturformidler, og har til og med sin egen podkast, Det store i det små, sammen med Kjersti Sandvik.
----------------
Lesegruppene er en del av Litterært Springbrett - et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum Vestlandet og Papillon, og gjennomføres med støtte fra Bergen kommune og Vestland fylkeskommune.