Lesegrupper med Grethe Fatima Syéd

Velkommen til gratis lesegrupper torsdag 28. april, 12. mai og 9. juni.

Lesegrupper med Grethe Fatima Syéd

Foto: LitFestBergen/Eivind Senneset

Lesegrupper

Disse lesegruppene er ikke som vanlige lesesirkler. Her trenger du ikke å ha lest teksten på forhånd. I lesegruppene med Grethe Fatima Syéd vil vi samle oss rundt tekster av ulike slag, lese dem sammen og diskutere dem etterpå. Vi kommer til å ta for oss sjangere som noveller, dikt, innlegg som har stått i aviser, illustrerte fortellinger o.l. Tekstene kommer til å handle om nokså ulike tema, men likevel ha noe å si oss, noe vi kan snakke videre om, noe som gjør oss nysgjerrige, overrasket, lattermilde, tankefulle, eller kanskje til og med provoserer oss. De fleste av tekstene vil være av forfattere som lever og skriver nå, i vår verden, vår virkelighet, i dag. Vi kan også lese tekster som noen av deltakerne har funnet frem til, og som det kan være interessant å kikke nærmere på sammen. Det er alltid spennende når ulike mennesker kommer sammen og snakker om litteratur! Da møtes vi med hver våre bakgrunner og noe nytt og unikt oppstår. Hva mener du? Kom og del dine tanker!

Velkommen til gratis lesegrupper torsdag 28. april, 12. mai og 9. juni. Alle datoer mellom kl. 16.30-18.00 hos Papillon, 2. etasje i Nygårdsgaten 2a, Bergen sentrum (Papillon sitt kontor). Individuell påmelding til hver dato. Meld deg på her!

Grethe Fatima Syéd er litteraturviter, oversetter/gjendikter og forfatter. Hun har gitt ut bøker i mange sjangre, og debuterte i fjor høst med romanen Eventyr for voksne. Grethe Fatima har lang erfaring både som forfatter og litteraturformidler, og har til og med sin egen podkast, Det store i det små, sammen med Kjersti Sandvik.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa