Lek frem språket – Workshop med MiRee Abrahamsen

Lek frem språket! Gratis skrivekurs med MiRee Abrahamsen! I dette tre timers-skrivekurset får du brukt fantasien og sansene dine i enkle og kreative øvelser alle kan klare. Du kan bruke egne erfaringer, og får konkrete tips – og trening i å bruke språket mer effektivt.

Lek frem språket – Workshop med MiRee Abrahamsen

Foto: Privat

Lek frem språket!

Gratis skrivekurs med forfatter og journalist B. MiRee Abrahamsen

I dette kurset tar vi i bruk fantasien, og bruker alle sansene for å skrive mer presist og personlig. Skriveoppgavene på kurset har lav terskel og høy mestringsfølelse. Her kan alle klare noe, og vi leter etter individuelle uttrykk. Målet er først og fremst å oppdage noe nytt i språket ved å hente fra egne erfaringer.

Totalt sett ser vi på faktorer som har med både form, innhold og detaljnivå i tekster.

Øvelsene er nyttige for alle typer tekst.

Kurset er en blanding av teori, i form av korte tips og regler, overraskende oppgaver, og deling av resultater for de som har lyst. Deltakerne får individuelle tilbakemeldinger, med sikte på å få både inspirasjon og nytte ut av kursdagen.

Man trenger ikke å være «flink» i norsk, eller å forberede seg – her er det viktigste å ha lyst til å komme. Sammen skal vi hygge oss og lære på en lett og morsom måte.

Hva trenger du å vite?

Kurset varer i tre timer og er gratis! Passer spesielt bra for ungdom 15-25 år uten særlig skriveerfaring

Ingen spesiell erfaring eller kompetanse innen norskfaget er nødvendig. Kurset foregår på norsk, men kursleder kan ved behov supplere med engelsk, russisk, kinesisk, fransk eller noe (enkel) arabisk.

Hvor? Forandringshuset, Nedre Korskirkeallmenningen 4, 5017 Bergen

Tidspunkt: Onsdag 4. oktober, kl.16.00-19.00

Påmelding

Skjema sendt.
Du vil få en bekreftelse på om du har fått plass på kurset.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Velkommen til et sosialt og annerledes skrivekurs! Vi serverer pizza og brus.

Workshopen er en del av Litterært springbrett, foregår i samarbeid med Forandringshuset, og er støttet av Bergen kommune, Vestland fylkeskommune og Sparebanken Vest

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa