Juba Juba: Leselavvo

Reidar Kjelsen, Nina Elisabeth Grøntvedt, Kari Stai og Kristin Roskifte leser på Juba Juba!

Juba Juba: Leselavvo

Norsk Forfattersentrum er medarrangør på litteraturprogrammet på barnefestivalen Juba Juba!
Lørdag 25. og søndag 26. mai 2019
Festningsparken, Trondheim

Billetter kjøpes her: Billetter
Fullt festivalprogram her: Juba Juba

PROGRAM:

Lørdag kl. 12.45
Reidar Kjelsen
Er det noen som har lyst til å fortelle meg noe rart? Slik begynner ofte forfatter og illustratør Reidar Kjelsen når han kommer på besøk. Han liker å tegne, snakke om bøkene sine og lage rare historier sammen med barna. Det er ikke uvanlig at det skjer helt nye og uventede ting når barnehoder møter hodet til en gal forfatter!

Lørdag kl. 14.45
Nina Elisabeth Grøntvedt
Nina E. Grøntvedt er en bestselgende forfatter og illustratør. Hun kommer for å lese fra bokserien om Bea og Adil, “B for bestevenn” og “B for bursdag”. Hvis vi er virkelig heldige, så leser hun kanskje “Plutselig” også, en vakker og varm bok om hvordan et vennskap kan forandre alt.

Søndag kl. 12.45
Kari Stai
Lesestund med Kari Stai, Jakob og Neikob. Det vil handle om Tjuven som har rømt frå fengselet, og om Masekob som er verdsmeister i masing. Også lurer Jakob og Neikob på om dei kan finne Alle Andre. Neikob vil nemleg bli som han. Teikneleik etterpå for liten og stor. Kari Stai er forfatter og illustratør, historiene om Jakob og Neikob regnes som moderne barnebok-klassikere.

Søndag kl. 14.45
Kristin Roskifte
Kristin Roskifte leser fra den kritikerroste boken sin «Alle sammen teller», som er en filosofisk telleog myldrebok. Vi leter etter detaljer og historier i bildene sammen, og diskuterer store og små spørsmål i livet.