Introduksjon til barnelitteratur med Selma Yonus

Har du barn eller småsøsken og har lyst til å lese høyt for dem, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Selma M. Yonus introduserer noen av de beste norske barnebokforfatterne

Introduksjon til barnelitteratur med Selma Yonus

Har du barn eller småsøsken og har lyst til å lese høyt for dem, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Selma M. Yonus introduserer noen av de beste norske barnebokforfatterne og forteller om populære tema og utbredte tendenser i barnelitteraturen. Bli med på kurs og lær om hvordan barn blir presentert for viktige tema som natur, klima, miljø, venner, tilhørighet, kropp, identitet og egne grenser, og få ideer til hvordan du kan snakke med barn om temaene.

Dato og sted: Lørdag 27.nov og søndag 28. nov, kl. 12.00 -15.00, Papillon, Nygårdsgaten 2A, Bergen sentrum

Selma M. Yonus er poet, forfatter og journalist fra Ninive i Irak. Hun kom til Stavanger i 2009 som flyktning, og har bodd der siden. Yonus har tidligere utgitt tre diktsamlinger og to prosabøker på arabisk under et annet navn. Hun er oversatt til en rekke språk. I år er hun aktuell med diktsamlingen Vuggesang for liten kriger, som er hennes første utgivelse på norsk og arabisk.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa