Inn i språket med Aasne Linnestå

På dette skrivekurset skaper vi et utforskende og overraskende skriverom, der skrivesperrer gir slipp og nye møter med ordene oppstår. Vi jobber både med prosa og poesi. Kurset går over to kvelder, mandag 9. og tirsdag 10. mai.

Inn i språket med Aasne Linnestå

Aasne Linnestå ønsker å skape et utforskende og overraskende skriverom for den enkelte deltaker, der skrivesperrer gir slipp, og der det oppstår nye og forløsende møter med språket. Skrivekurset vil basere seg på ulike oppgaver, som innbefatter både prosa og poesi, og som forfatteren selv har hatt stor nytte av på sin vei inn i litteraturen.

Aasne Linnestå (f. 1963) er utdannet cand.mag fra Universitetet i Oslo, og har også gått på Forfatterstudiet i Bø. Hun skriver innenfor en rekke genre, med hovedvekt på poesi og prosa. Linnestå debuterte med diktsamlingen Små, hellige løgner i 2000, og har siden debuten utgitt tre diktsamlinger, fem romaner og en scenetekst. Den siste utgivelsen er ungdomsromanen Mamma er et annet sted som utkom våren 2015 på Aschehoug Forlag.

Mandag 9. og tirsdag 10. mai
Tid: 18-22 begge dager
Sted: Litteraturhuset
Pris: kr 1600,- for 2 kvelder

15 plasser

Bindende påmelding på skjemaet under. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.

[contact-form-7 id="8147" title="Påmelding til Inn i språket med Aasne Linnestå"]