Forfattersentrumrekka: Mari Moen Holsve til Alta og Hammerfest

Alle de 1125 barneskolebarna i Finnmark som har deltatt i sommerles.no kjenner til forfatteren Mari Moen Holsve – hun har skrevet årets sommerles-historie En tyv om natten. I september kommer hun til Finnmark og besøker bibliotekene i Alta, Kvalsund, Hammerfest, Gamvik, Måsøy og Nordkapp.

Forfattersentrumrekka: Mari Moen Holsve til Alta og Hammerfest

Holsve skriver ellers bøker for barn og unge i sjangeren fantasy. Allerede i sin første bok diktet hun opp et Narnia-lignende mystisk univers, Tiladnen. Flere av hennes bøker har handling fra dette universet. Mest kjent er trilogien om Halvgudene. I tillegg til å skrive bøker jobber Mari som oversetter, blant andre for Donald Duck & Co. Hun er nestleder av Norske barne- og ungdomsforfattere, leder av Fabelprosalauget og medlem av Ubok-redaksjonen.

Arrangementene i Hammerfest og Alta inngår i Forfattersentrumsrekka og er et samarbeid mellom Norsk forfattersentrum, Finnmark internasjonale litteraturfestival, Alta bibliotek og Hammerfest bibliotek.

Forfattersentrumrekka arrangeres med støtte fra fylkesbibliotekene i Nordland, Troms og Finnmark, Fritt Ord og Norsk Forfattersentrums medlemsfond.

Alta bibliotek: 12. september kl. 18.00
Hammerfest bibliotek: 13. september kl. 18.00

Arrangementet er gratis!

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa