Forfattersentrumrekka: Caroline Kaspara Palonen

5. november gjester Caroline Kaspara Palonen Narvik bibliotek!

Forfattersentrumrekka: Caroline Kaspara Palonen

Palonen er aktuell med sin tredje roman, Det er mitt hav. Romanen handler om Beatrice som tar med seg kjæresten og flytter tilbake til Nord-Norge etter fullførte studier. Det er mitt hav er en roman om sorg, raseri og hjerterasling. Om det fjerne i det nære. Om mobilknusing. Om å prøve å forsone seg med det livet man har valgt ved hjelp av en florist, en skritt-teller og et forsøk på å tegne en død person tilbake.

Caroline Kaspara Palonen kommer fra Harstad. Hun debuterte i 2010 med romanen Xeroxdager og i 2013 kom romanen Du er meg for søvnig. Begge ble møtt med stor begeistring fra kritikerne. Palonens romaner har en knapp stil, gjennomsyret av mye humor. Med denne utforsker hun, på utmerket vis, menneskers eksistensielle uro ovenfor seg selv og menneskene rundt.

Fri inngang.

Forfattersentrumrekka er en rekke forfatterbesøk ved folkebibliotek i Nord-Norge, som koordineres av Norsk Forfattersentrum i samarbeid med bibliotekene. Med støtte fra Troms Fylkesbibliotek, Fritt Ord og Norsk Forfattersentrums medlemsfond.

Arrangementet er et samarbeid med Narvik bibliotek.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa