Forfattersamtalen: Jan Kjærstad og Cecilie Enger

Cecilie Enger og Jan Kjærstad har begge fått strålende anmeldelser for sine nye romaner "Pust for meg" og "Berge". Velkommen til et nytt mestermøte mellom bokreolene tirsdag 7. november klokka 18!

Forfattersamtalen: Jan Kjærstad og Cecilie Enger

Vi inviterer til ny forfattersamtale på Deichman Majorstua tirsdag 7. november klokka 18. Jan Kjærstad og Cecilie Enger snakker om sine nye, kritikerroste romaner «Berge» og «Pust for meg». Vi får et innblikk i hvordan forfatterne jobber med idéutvikling, og ikke minst deres tanker rundt det å skrive og måter å gjøre det på. Etter samtalen svarer de på spørsmål fra publikum. Vi gleder oss!

Gratis og åpent for alle. Velkommen!

OM FORFATTERNE
Cecilie Enger (f. 1963) debuterte i 1994 med romanen «Nødvendigheten» og har siden utgitt en rekke kritikerroste romaner. Hun fikk sitt store gjennombrudd med romanen «Mors gaver» i 2013. For den mottok hun Bokhandlerprisen og ble nominert til Kritikerprisen. Cecilie Enger arbeider også som featurejournalist i Magasinet i Dagens Næringsliv. Med årets roman «Pust for meg» befester hun sin posisjon som en av de viktige stemmene i norsk samtidslitteratur.

Jan Kjærstad (født 1953) er regnet som en av Nordens fremste forfattere, først og fremst på grunn av sine nyskapende romaner. Kjærstad debuterte i 1980 med novellesamlingen «Kloden dreier stille rundt». I tillegg til sine romaner har han skrevet billedbøker og essaysamlinger. Han har mottatt en rekke priser, og for den siste av bøkene i trilogien om Jonas Wergeland – «Oppdageren» -  fikk han Nordisk Råds Litteraturpris. Årets roman, «Berge», omtales av et samlet kritikerkorps som en av Kjærstads beste og viktigste romaner.

Arrangementsrekka «Forfattersamtalen» er i sin helhet et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum og Deichman Majorstuen.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa