Forfattersamtalen: Alfred Fidjestøl og Nils Henrik Smith

Møt bokaktuelle Alfred Fidjestøl og Nils Henrik Smith i samtale om Drillo, straffesparkets historie og den tjueårige nedturen til det norske landslaget. Denne samtalen om fotball vil du ikke gå glipp av.

Forfattersamtalen: Alfred Fidjestøl og Nils Henrik Smith

´Alfred Fidjestøl er forfatteren bak boken Mine kamper. Biografien om Drillo og Nils Henrik Smith er forfatteren av 11. meter. Straffesparkets historie. På scenen møtes de for å samtale om hverandres svært kritikerroste bøker og den tjueårige nedturen til det norske landslaget.

Alfred Fidjestøl (f. 1973) er cand. philol. fra Universitetet i Oslo, og har utgitt ut en rekke kritikerroste biografier og historieverk. I 2014 vant Fidjestøl Sult-prisen som den første sakprosaforfatter noensinne. I 2017 ble han tildelt Språkrådets språkpris for fremragende bruk av norsk i sakprosa.

Nils Henrik Smith (f. 1980) har vunnet Tarjei Vesaas’ debutantpris og ble utnevnt som en av Norges ti mest lovende forfattere av Morgenbladet i 2015. Han har skrevet om fotball for Josimar og NRK.

Billetter

På grunn av pandemien og gjeldende restriksjoner, er det kun et begrenset antall billetter tilgjengelig. Billettene er gratis, men du må melde deg på via bibliotekets hjemmeside og mottar da en billett som vises og registreres ved ankomst. På den måten har vi kontaktinformasjon til alle deltagere ved eventuell smittesporing. Meld deg på her:

https://deichmanmajorstuen.hoopla.no/sales/2026066646?fbclid=IwAR0VfwNB1Dr5P4JG1pKTPZ9fSAPh4yOTIrBb_hRRnYDgaezmfqeXBpBtSU8

Programserien "Forfattersamtalen" er et samarbeid mellom Deichman Majorstuen og Norsk Forfattersentrum.