Forfattermøte Mirjam Kristensen

Vi markerer Verdens bokdag med å invitere til forfattermøte med Mirjam Kristensen på Berges Hus Eldresenter i Kristiansand.

Forfattermøte Mirjam Kristensen

Vi markerer Verdens bokdag med å invitere til forfattermøte med Mirjam Kristensen på Berges Hus Eldresenter i Kristiansand. Mirjam Kristensen har et sterkt og kritikerrost forfatterskap. Hun debuterte i 2000 med «Dagene er gjennomsiktige» som hun fikk Tarjei Vesaas debutantpris for. Siden har hun skrevet flere romaner og mottatt flere priser, blant annet Amalie Skram prisen og Bjørnsonstipendet. Bøkene hennes berører leseren gjennom de eksistensielle de berører. Livets flyktighet, historiens betydning og de kompliserte nære relasjonene.

Mirjam Kristensen skriver om mennesker på en omsorgsfull og innsiktsfull måte og leseren berøres av skjebnene til karakterene hennes. I «Jeg har ventet på deg» knytter Kristensen bånd mellom verdenshistorien og vår egen tid samtidig som den forteller en rørende kjærlighetshistorie og en historie om å finne ut av sin egen familiehistorie.

Velkommen til et spennende møte.

Arrangementet er gratis

Berges Hus Eldresenter, Eivind Jarls gate 3, Kristiansand