Ferske bøker #fredag

Festivalens forfattere kommer og leser fra sine ferske bøker under Ordkalotten!

Ferske bøker #fredag

Festivalens forfattere kommer og leser fra sine ferske bøker under Ordkalotten!

#fredag

Sigbjørn Skåden  har både samisk og norsk som skrivespråk. Han debuterte i 2004 med det episke langdiktet Skuovvadeddjiid gonagas. Fugl er den andre romanen han utgir på norsk, etter Våke over dem som sover fra 2014. I Fugl tegner han et klaustrofobisk portrett av en menneskekoloni i det ytre rom.

Ingvild Solstad-Nøis debuterte i 2011 med romanen Jeg trodde det skulle bli fint å komme hit, og i 2013 utkom romanen Rolig sone. Eid er hennes tredje bok, en roman som konstaterer Solstad-Nøis sin teft for psykologien og ironien i det mellommenneskelige spillet.

Tormod Hauglands Om søvn og mørke er en utvidelse av det selvbiografiske prosjektet fra Hauglands forrige utgivelse Om dyr og syn (2017). Utgangspunktet for romanene er kunstneren som ung odelsgutt, mellom jord og ord. Helt siden debuten med novellesamlingen Under (1994) har Haugland høstet anerkjennelse for sin formsikre og ofte vittige skrivemåte – i de fleste sjangre.

Morten Wintervold debuterte med diktsamlinga Utfall (2002), etterfulgt av slekts-trilogien I slekt (2005), Nytt kull på voksenopplæringa (2007), og Oldemor, du er med barn (2009). Ti år etter siste utgivelse ble BYEN BYEN BABYEN lansert høsten 2019.

Tromsø bibliotek, Plan 2 kl. 12.00.

Arrangeres av Norsk Forfattersentrum, Tromsø bibliotek og Ordkalotten.

Støttet av Fritt Ord, Norsk Forfattersentrums medlemsfond.

           

             

 

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa