Bokdag på Sørlandet

Vi feirer årets bøker med lesefest!

Bokdag på Sørlandet

Vi feirer årets bøker med lesefest!

Forfattersentrum samler tolv bokaktuelle forfattere fra regionen til lesefest på Håndverkeren i Kristiansand. Her har du en gylden mulighet til å bli kjent med noen av landets mest interessante unge forfattere!

Terje Dragseths Epifanier er en samling prosadikt som åpenbarer fliker av noe fremmed i det hverdagslige gjennom kjølig-intense observasjoner. Boken er utigitt på det lokale forlaget Lord Jim Publishing.

Erik Eikehaug og Julie T. Stangeby har begge fått kritikerjubel for sine debutromaner James Franco spytter når han snakker  og Lufte gaupene. Det samme har Ingrid Hafredal for andreboken Harehjerte. Debutanten Reidunn Gøthesen Scherpf har skrevet Pårørende - for deg som opplever kreft sm pårørende. Aina Villanger har diktet om benediktinerklosteret Gimsøy, et av Norges første nonnekloster på Klosterøya i Skien. Tine-Jarmila Sir følger i høst opp Jeg tror bestemor lå med Frank Zappa (2014) med boksingelen Ulven under armen. Sigurd Tenningen og Jan Freuchen har skrevet novellesamlingen Appelsiniakomplekset sammen, og Ingvild Schade, som nylig har flyttet til Sørlandet, har bidratt i festivalantologien "Hvorfor en fortelling.

Det blir selvsagt også feelgood, krim og post-apokalypse: Linda Holdø Skomakerstuen leser fra den fornøyelige feelgood-romanen Uten vesentlige feil eller mangler, Grenlands krimdronning Merete Junker Gudersen er aktuell med ny roman fra Porsgrunns skyggeside, og Morten Øen har skrevet Norge om våren, en roman om hva som skjer når strømmen går og alle må klare seg selv.

Dørene åpner 17:30
Arrangementet starter kl 18:00

Billetter: 100,- selges i døra

Arrangementeter støttet av Fritt Ord, Vest-Agder Fylke og Forfattersentrums medlemsfond.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa