Bli en god historieforteller: Gratis skrivekurs med Gunel Movlud

Liker du å fortelle historier? Er du flink til å fortelle historier, eller kanskje du vil bli flinkere? Delta på gratis skrivekurs og bli bedre en bedre historieforteller! Skrivekurs for unge med Gunel Movlud.

Bli en god historieforteller: Gratis skrivekurs med Gunel Movlud

Foto: Ole Ekker/Aschehoug

Liker du å fortelle historier? Vil du bli flinkere til det slik at vennene dine lytter interessert når du forteller? Nå kan du bli flinkere til å både fortelle og skrive historiene dine! Sammen med Mangfoldshuset Agder og MentorUng Agder arrangerer vi gratis skrivekurs med Gunel Movlud. Ingen forkunnskaper er nødvendig, kurset er tilpasset begynnernivå. Bli med på et hyggelig, sosialt og lærerikt skrivekurs over to dager! Vi serverer gratis mat og drikke til deltagerne. Kurset foregår på norsk.

Når: Lørdag 20. april og søndag 21. april, kl.12.00-15.00

For: Unge mellom 14 og 24 år

Hvor: Plommen i egget, Samsen Kulturhus, Vesterveien 2, 4613 Kristiansand

Meld deg på her: Påmeldingsskjema – gratis skrivekurs for unge (14-24 år) (google.com)

Meld deg på ved å skrive fullt navn, alder og om du har noen matallergier/-preferanser

For mer info om kurset ta kontakt med eva@forfattersentrum.no

Gunel Movlud er forfatter, journalist, oversetter og kursholder. Hun er opprinnelig fra Aserbajdsjan, men bor nå i Trondheim. Kurset er et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum Vestlandet, Mangfoldshuset Agder og MentorUng Agder. Kurset inngår i prosjektet Litt. interessert som er støttet av BUFDIR.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa