Bli en bedre historieforteller

Hva skal til for å fortelle en god historie? Det kan du lære gjennom tre kursdager med forfatter Vibeke Koehler! Sammen med Empo flerkulturelt ressurssenter arrangerer vi gratis skrivekurs for kvinner. Kursene foregår både hos EMPO på Slettebakken og i Bergen sentrum.

Bli en bedre historieforteller

Foto: Marius Vervik

Bli en bedre historieforteller

Hva skal til for å fortelle en god historie? Det kan du lære gjennom tre kursdager med forfatter Vibeke Koehler! Vi skriver en kort historie, som deltakerne velger selv. Det kan være en fortelling fra virkeligheten, eller fantasi. Vi ser også nærmere på hvordan vi kan jobbe med å skape spenning, lage levende beskrivelser og bruke tema og karakterutvikling for å gjøre fortellingen interessant og gøy å følge med på. På den siste kursdagen tester vi ut hvordan vi kan fortelle muntlig foran et publikum.

Hvem kan melde seg på? Dette kurset er for kvinner i alle aldre. I all hovedsak er det for kvinner tilknyttet EMPO, men om du ikke har vært på EMPO før og har lyst til å delta på gratis skrivekurs; ta kontakt med oss. Meld deg på til koordinator Marsuela Nonaj, enten muntlig eller på e-post: marsuela.nonaj@bymisjon.no. For info og spørsmål om skrivekurset ta kontakt med eva@forfattersentrum.no

EMPO i Kong Oscarsgate 62: 12. mars, 19. mars og 26. mars fra kl.10.00-12-00

EMPO Slettebakken, Joachim Lampes vei 5: 13. mars, 20. mars og 27. mars kl. 10.00-12.00

Vibeke Koehler er forfatter og foredragsholder, og elsker gode, underlige og spennende historier. Kurset er et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum Vestlandet og Empo flerkulturelt ressurssenter i regi av Kirkens bymisjon, og er en del av prosjektet Litterært springbrett. Prosjektet er støttet av Bergen kommune, Vestland Fylkeskommune, Sparebanken Vest og Balansekunst.

Les mer om Litterært springbrett