Barnebokseminar for lærere og bibliotekarer

Trenger du inspirasjon og påfyll? Møt forfatterne og opplev hvordan de formidler litteratur og eget forfatterskap.

Barnebokseminar for lærere og bibliotekarer

Trenger du inspirasjon og påfyll? Møt forfatterne og opplev hvordan de formidler litteratur og eget forfatterskap.

Atle Nielsen er aktuell med ungdomsroman Røverne fra nord, tredje og siste bind i serien Vikinger. Han har lang fartstid som journalist og nå er han blant annet redaktør i nettstedet BOK 365.
Anders Totland har fått mye oppmerksomhet for ungdomsromanen Engel i snøen. Totland er utdannet kokk og jobber som organist og journalist.
Vegard Markhus har skrevet Full fart om Rine og Ravi i Leselandserien. Han jobber til daglig som lærer og har tidligere utgitt barnebøkene Redd og Timothy mister seg sjølv.
Renate Nedregård har jobbet som journalist og har tidligere skrevet to ungdomsromaner og en uautorisert biografi om statsminister Erna Solberg. Årets bok er har tittel Historien om Kleopatra.
Eldrid Johansen er skuespiller, sanger, religionshistoriker og ikke minst barnebokforfatter. Hun skal fortelle om siste prosjektet som har tittel Skriv genialt på 45 minutter.
Thor Soltvedt har skrevet Fair play, den siste boka i trilogien om fotballaget Fart 14. Siden debuten i 1997 har han skrevet en rekke bøker for barn og ungdom og to romaner for voksne.
Per Olav Kaldestad har siden debuten i 1973 skrevet bøker i de fleste sjangre. Årets utgivelse har tittel Dronninga kallar, en billedbok med illustrasjoner av Hilde Kramer.
Liv Eirill Evensen debuterte i 2011 med ungdomsroman Jeg og en kritthvit skjorte uten trykk på. Hun er i år ute med to ungdomsromaner, Landet Monta Nova som er en roman under merkelappen fabel og lettlesboken En av tusen.

Seminaret er gratis og arrangeres i samarbeid med Byrådsavdeling for barnehage og skole, Fagavdelingen i Bergen kommune og Hordaland Fylkeskommune.

Påmelding avsluttet

Forfattersleppet støttes av:

støttet av