UTSATT: SLAM!poesikurs med Martine Johansen

Martine Johansen kommer til Bergen for å holde et introduksjonskurs i SLAM!poesi.

UTSATT: SLAM!poesikurs med Martine Johansen

Foto: Glenruben Engen

Du trenger ikke å ha drevet med poesi eller lignende før for å være med på kurset. Johansen karakteriserer SLAM!poesi som et sammensurium av rap, standup, rytmikk, teater og poesi, og hun kaller det gjerne en slags skriftestol. ”Poeten bekjenner, underholder og formidler til en forsamling. De fleste slampoeter håper at innholdet i teksten skal treffe noen i hjertet, og kanskje skape en opplevelse av gjenkjennelse. At man deler erfaringer. Og på denne måte kan både poet og publikummer kjenne seg litt mer sett, og litt lettere etterpå”, sier Johansen.

----------------
GRATIS + mat

NÅR 5. og 6. november kl. 13:00-15:30

HVOR 4. etasje på Litteraturhuset i Bergen (Norsk Forfattersentrum Vestlandets kontor)

Meld deg på her!

----------------
Martine Johansen er styremedlem i SLAM!kollektivet og en aktiv SLAM!poet som ofte er å se fremføre ved slippfester, konserter, festivaler, debatter, m.m. Hun skaper bestillingsverk for alt fra offentlige institusjoner til private bedrifter, har utgitt tre romaner, samt den første boka om slampoesi i Skandinavia Den Store SLAM!boka sammen med Guro Sibeko. Hun avholder SLAM!- og skrivekurs for barn, ungdom og voksne lokalt og internasjonalt.

----------------
Kurset er en del av Litterært Springbrett - et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum Vestlandet og Papillon og gjennomføres med støtte fra Bergen kommune og Vestland fylkeskommune

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa