Treff for skrivende i Trondheim

Sitter du aleine og skriver, og savner et skrivefelleskap? Vi arrangerer et treff for skrivende i Trondheim, hvor du kan møte andre i samme situasjon.

Treff for skrivende i Trondheim

Om treffet
Alle skribenter er velkomne til å melde seg på treffet, både etablerte og aspirerende, innafor alle sjangre. Det vil bli lagt opp til å dele erfaringer, stille spørsmål og treffe likesinna skribenter som du kan danne ei skrivegruppe med.

Forfatter, forlagsredaktør og skrivekunstunderviser Martin Ingebrigsten vil fortelle om hvordan en kan tørre å dele tekst med andre og hvordan man kan gi hverandre konstruktiv respons. Ingebrigtsen vil også fortelle litt om hvordan man bør strukturere arbeidet sammen i et skrivefelleskap. Norsk Forfattersentrum Midt-Norge stiller med enkel servering.

Kveldens opplegg:
19:00 Presentasjonsrunde. Alle deltagerne forteller kort om seg sjøl og sin skriving.
19:30 Martin forteller.
20:15 Responsverksted (for de som tør) og mingling i inndelte grupper.

Praktisk informasjon:
Dato: Torsdag 16. juni
Tid: 19:00-21:00
Sted: Litteraturhuset i Trondheims kontor, Kongens gate 2.

Påmelding
Vi har 18 plasser på treffet . Du kan melde din interesse for å være med til siri.aurland.bredesen@forfattersentrum.no innen mandag 13. juni. Fortløpende påmelding.

Skriv et par linjer om deg sjøl, hva og hvordan du skriver og hva du ønsker å få ut av treffet.

Har du ei lita tekst du kunne tenke deg respons på, må du gjerne ta den med og prøve den ut i ei gruppe. NB! Ikke obligatorisk.

Arrangør
Arrangør: Norsk Forfattersentrum Midt-Norge
Støtta av: Norsk kulturråd

Treffet er en del av prosjektet LiM - Litteraturformidling som næring i Midt-Norge.
Målet med prosjektet er å knytte forfattere, litteraturformidlere og arrangører i regionen tettere til hverandre og bidra til profesjonalisering.

Les mer om prosjektet her: https://www.forfattersentrum.no/600-000-fra-norsk-kulturrad/